Dina Galli

Acteur

Dina Galli is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Il birichino di papà

1942 | Komedie

Italië 1942. Komedie van Raffaello Matarazzo. Met o.a. Chiaretta Gelli, Dina Galli, Armando Falconi, Carlo Campanini en Amelia Chellini.

Intriges, verrassingen en vrolijke momenten onder welopgevoede mensen in een aristocratische sfeer. Nicoletta (Gelli) is een levendig meisje, rusteloos en verwend, maar zeker niet bedorven. In de schoolbanken voelt ze zich opgesloten en aan banden gelegd en het duurt dan ook niet lang of ze zet met haar streken de boel op stelten, wat haar op heel wat straf komt te staan.

La zia smemorata

1941 | Komedie

Italië 1941. Komedie van Ladislao Vajda. Met o.a. Dina Galli, Osvaldo Valenti, Nelly Corradi en Carlo Campanini.

Een jonge advokaat verdenkt zijn verloofde ervan een affaire te hebben met zijn vriend, een ingenieur, nadat beide twee dagen in een hutje in de Alpen hebben doorgebracht. Het gaat om een misverstand, maar tijdens het ontrafelen ervan wordt het meisje geleidelijk aan echt verliefd op de ingenieur. Een vermakelijke, middelmatige komedie met als moraal dat jaloezie pijn doet en verliest.

Nonna Felicita

1938 | Komedie

Italië 1938. Komedie van Mario Mattoli. Met o.a. Dina Galli, Armando Falconi en Nino Taranto.

Grootmoeder Felicita Colombo (Galli) is bezorgd over het nonchalante en zorgeloze leventje dat haar kleinzoon leidt, aan de Ligurische kust. Ze gaat bij hem op bezoek om orde op zaken te stellen en maakt alles in orde. Licht vertier naar een toneelstuk maar bijzonder onderhoudend. De spelprestaties zijn goed.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dina Galli op televisie komt.

Reageer