Pietro Sibille

Acteur

Pietro Sibille is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Ruta del jaca

2009 |

Nederland 2009. Kristinn Kristinsson. Met o.a. F. Mathias Lorenz, Sonia Morales, Pietro Sibille en Rosalinda Guerrero.

Op 12-jarige leeftijd verloor Matt zijn beide ouders, ze zijn op vakantie in Peru vermoord. Twintig jaar later reist hij voor het eerst naar het land om uit te zoeken wat er gebeurd is. Aan de hand van de laatste brieven van zijn moeder, die aan kanker leed, volgt hij het spoor van zijn ouders op hun laatste reis. Ruta del jaca lijkt in alles op een documentaire, maar is een speelfilm. Fake dus, en dat is een vreemde keuze voor dit sympathieke maar onhandige project van Kris Kristinsson, een Nederlander die al jaren in Peru woont. Als kijkje in de Peruaanse samenleving, waar rituelen en kwakzalverij nog altijd een belangrijke rol spelen, is de film geslaagd, maar het fictieve verhaal van Matt voegt daar weinig aan toe. De gespeelde scènes zijn de minst sterke in de film. De kijker blijft achter met het gevoel in de maling te zijn genomen.

Dias de Santiago

2004 | Drama

Peru 2004. Drama van Josué Mendez. Met o.a. Pietro Sibille, Lili Urbina, Milagros Vidal, Marisela Puicón en Alhelí Castillo.

Santiago, een 23-jarige oorlogsveteraan, kan maar niet aarden in de burgermaatschappij. Zijn huwelijk staat op springen, een baan vinden lukt niet, en hij ziet iedere voorbijganger als potentiële vijand.
Debuterend regisseur Josué Mendez, die de film baseerde op de ervaringen van een goede vriend, zit boven op de huid van Santiago. Dankzij verschillende stijlmiddelen (voice over, veel close-ups, en het afwisselende gebruik van beelden in kleur en zwart wit) brengt hij de kijker dicht bij de wanhoop en frustratie van zijn hoofdpersoon.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pietro Sibille op televisie komt.

Reageer