Carmelo Zappulla

Acteur

Carmelo Zappulla is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Zampognara innamorato

1983 | Romantiek, Komedie

Italië 1983. Romantiek van Ciro Ippolito. Met o.a. Carmelo Zappulla, Antonio Sabato, Angela Luce en Annie Belle.

Tonino (Zappulla), een jonge doedelzakspeler, is verloofd met Filomena (Belle). Hij gebruikt haar en wordt vervolgens verliefd op revuemeisje Angela (Luce), die hem wil helpen een carrière op te bouwen als discjockey.

Laura ... a 16 anni mi dicesti si

1983 | Romantiek

Italië 1983. Romantiek van Alfonso Brescia. Met o.a. Carmelo Zappulla, Maria Romano en Biagio Pelligra.

Deze liefdesgeschiedenis is vrij ontroerend. Het verhaal speelt zich af in Pozzuoli, Napels, en gaat over een jonge visser en de zestienjarige Laura, gespeeld door Romano, die vreselijk verliefd zijn op elkaar. Haar rijke familie verzet zich tegen hun relatie en gaat zelfs zo ver dat ze de arme visser een aframmeling geven. Het jonge stel loopt weg en gaat op aanraden van hun beste vriend naar Venetië. Hun moeilijkheden zijn echter nog niet voorbij, maar worden aan het einde gelukkig opgelost. De vertolking is middelmatig en de film bevat enkele Napolitaanse liederen, maar de kijker zal met de jonge geliefden sympathiseren.

Pronto...Lucia

1982 | Romantiek, Komedie

Italië 1982. Romantiek van Ciro Ippolito. Met o.a. Carmelo Zappulla, Annie Belle, Marisa Laurito en Clelia Rondinella.

Onnozele, banale romantische komedie met (gelukkig) innemende personages. Een jonge garagebediende is verliefd op Lucia (Belle). Ze willen zo snel mogelijk trouwen, maar lijden aan geldgebrek. De situatie wordt nog eens verergerd, wanneer de bediende ontslagen wordt omdat hij zonder toestemming een Rolls Royce geleend heeft. Het einde is voorspelbaar.

Pover'ammore

1982 | Drama

Italië 1982. Drama van Vicenzo Salviani. Met o.a. Luc Merenda, Lina Polito, Rosa Fumetto en Carmelo Zappulla.

Een Siciliaan, werkzaam in Noord-Italië, is populair onder zijn collega's en zijn vrouw houdt veel van hem. Tijdens een reisje ontmoet hij een jong meisje en hij wordt hals over kop verliefd op haar. Zijn serene leventje valt uiteen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carmelo Zappulla op televisie komt.

Reageer