Michio Akiyama

Acteur

Michio Akiyama is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The girl of silence

1995 |

Japan 1995. Genjiro Arato. Met o.a. Kohei Urasawa e.a, Yoshio Harada, Kaori Momoi, Michio Akiyama en Mami Nakamura.

De 14-jarige Shizuko wordt seksueel misbruikt door haar stiefvader. In haar fantasie creëert ze een jongen die haar helpt als tijden slecht gaan. Nagasaki, 1968. Shizuko is een aardig, pienter 14-jarig meisje die ervan droomt ooit een komische striptekenaar te worden. Haar stiefvader wil daar echter niets van weten, hij is alleen geïnteresseerd in haar lichaam en als de situatie zich voordoet dringt hij zich aan haar op. Het duurt niet langer of Shizuko raakt zichzelf kwijt en geeft hem haar lichaam in bruikleen. In haar fantasie creëert ze een jongen die haar kan helpen als ze in opstand komt en die haar hoop geeft op ontsnapping.

The Girl Of The Silence

1995 | Drama, Familiefilm

Japan 1995. Drama van Genjiro Arato. Met o.a. Mami Nakamura, Kaori Momoi, Michio Akiyama, Ayumi Yajima en Yoshio Harada.

De veertien-jarige Shizuko (Nakamura) is in verwachting geraakt van een schoolvriendje. Haar vader heeft al lang geleden het gezin verlaten en haar tyrannieke stiefvader (Akiyama) mishandelt haar terwijl haar moeder (Momoi) dit alles gelaten ondergaat.

Go, Go Second Time Virgin

1969 | Drama

Japan 1969. Drama van Kôji Wakamatsu. Met o.a. Michio Akiyama en Mimi Kozakura.

Een jong meisje wordt op het dak van een huis verkracht door een groep mannen en sluit daarna vriendschap met een jongeman, die de misdaad op afstand en schijnbaar machteloos heeft aanschouwd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michio Akiyama op televisie komt.

Reageer