Jacky Jack

Acteur

Jacky Jack is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Plaisirs jouissances

1987 | Erotiek

Frankrijk 1987. Erotiek van Andrea Bianchi. Met o.a. Marina Frajese, Gabriel Pontello, Jacky Jack en Laida.

Het bedrijf van Marina wordt van het faillissement gered door de uitvinding van de 'fallus-slip' en de 'onderbroek met dubbele prothese'.

Outrages aux moeurs

1985 | Erotiek, Film noir

Frankrijk 1985. Erotiek van Pierre Unia. Met o.a. Laetitia Thomas, Chris Garini, Valérie Houlier, Claude Carrasco en Didier Godefroy.

Als hij zijn vrouw in diens armen aantreft, doodt Claude eenvoudigweg de telegrambesteller. Vervolgens houdt hij een weekend lang twee jonge vrouwen gevangen op hun woonboot en onderwerpt hen aan verschillende behandelingen. Op het moment dat men erachter komt dat de woonboot vastgemeerd ligt...aan de Quai Branly in Parijs, is de graad van onwaarschijnlijkheid van deze slechte film wel te raden. Houdt het midden tussen een detective en een pornofilm. Is uitgebroed door iemand die zowel de regie als de produktie en het scenario voor z'n rekening heeft genomen.

Ménages à partouzes

1985 | Erotiek

Frankrijk 1985. Erotiek van James H. Lewis. Met o.a. Diane Suresne, André Kay, Jacky Jack, Christine Chavert en Sabine Bardou.

Een jonge vrouw beleeft een eigenaardige feestmaaltijd in het hol van de aanhangers van enkele sektes die aan seks doen. Zoals gebruikelijk was er niets dat op een scenario leek. Zoals altijd bij deze regisseur: afgeraffeld.

On prend la pilule et on s'éclate

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Bob W. Sanders. Met o.a. Linda Parker, Christine Clenne, Richard Leblond, Victor Vallet en Jacky Jack.

Het hele gezin (vader, moeder en zoonlief) belandt buiten elkaars medeweten in een eigenaardig hotel, waar bovendien enkele medewerksters van vaders bedrijf verblijven. Een schandaal breekt los op klaarlichte dag en vader/de baas tracht enige orde te scheppen, zowel in zijn gezin als in zijn bedrijf. Moeilijk te verteren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jacky Jack op televisie komt.

Reageer