Lorenza Guerrieri

Acteur

Lorenza Guerrieri is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Un amore rubato

1993 | Drama, Familiefilm

Italië 1993. Drama van Rodolfo Roberti. Met o.a. Nicola Farron, Elisabetta Cavallotti, Giulia Fossà, Robert Hoffmann en Irene Papas.

Fabio (Farron) is een jongeman wiens jeugd, na de dood van zijn vader, niet makkelijk was. Hij zoekt korte tijd zijn toevlucht tot de hero[KA3]inespuit. Zijn moeder Clara (Papas) is een belangrijke figuur in zijn leven. Hij en Caterina (Cavallotti), die uit een rijke bourgeoisfamilie stamt, worden op elkaar verliefd. Ze zien elkaar een tijdje niet omdat Fabio een graad in de architectuur wil halen en Caterina in de VS gaat studeren. In de herfst komen ze weer samen in Viaréggio. Ze ontdekken dat hun liefde sterker is dan ooit. Een vriend van Fabio krijgt een ernstig ongeluk en Fabio staat bloed af voor transfusie. Dan ontdekt hij dat hij AIDS heeft. Gelukkig is Caterina niet besmet. Het enige wat nog overblijft is zoveel mogelijk tijd aan elkaar te besteden.

Un posto freddo in fondo al cuore

1992 | Drama

Italië 1992. Drama van Sauro Scavolini. Met o.a. Marina Malfatti, Ray Lovelock, Lorenza Guerrieri, Kim Rossi Stuart en Valentina Lainati.

Een tv-film in twee delen over Giulia Mussi (Malfatti), lerares aan een middelbare school in Umbri[KA3]e, die met haar studenten op excursie gaat naar Rome. In een museum komt zij een oude vriend tegen en terwijl ze met hem praat wordt [KA1]e[KA1]en van haar leerlingen verkracht. Het meisje wijst later drie immigranten aan als de daders. Giulia wordt verantwoordelijk gesteld voor het gebeurde. Inspecteur Soriano (Lovelock) denkt dat het meisje in kwestie niet de waarheid heeft gesproken. Samen met Giulia, die zich niet aan haar verantwoordelijkheid wil onttrekken, en een journaliste gaat hij op onderzoek uit.

Senza fine

1992 | Drama

Italië 1992. Drama van Carlo Nistri. Met o.a. Vanessa Gravina, Fabio Galli, Pino Colizzi, Mario Feliciani en Ivo Garrani.

Soap-opera op z`n Italiaans. Dertig afleveringen van elk 100m, waarna je alles weet over een verloofd stel, dat met toestemming van wederzijdse ouders zal trouwen. De vader van bruidegom Leo (Galli) is archeoloog en zijn zoon zal in zijn voetsporen treden. Bruid Camilla (Gravina) komt uit een gegoede familie waar nogal wat problemen zijn. Haar vader is kolonel bij de carabinieri en haar grootvader, een generaal, pleegt zelfmoord op de vooravond van het huwelijk, dat dan ook uitgesteld moet worden. De wanhoopsdaad werd ingegeven door speculatie op de beurs, chantage en wraakacties, waar de perfide Tirelli (Colizzi) achter zit. Het spel kent zowel hoogte- als dieptepunten, en Colizzi als de slechterik steelt de show.

La Ragnatela

1991 | Misdaad, Drama

Italië 1991. Misdaad van Alessandro Cane. Met o.a. Andrea Occhipinti, Roberto Alpi, Daniela Poggi, Antonio Sabato en Lino Capolicchio.

Speelt zich af in Rome en Napels. Over een modefotograaf die per toeval twee gangsters heeft gefotografeerd, op het moment dat zij een bankier doden. Hij verkoopt de foto's aan een dagblad, waar zijn vriendin redactrice is, en wordt al gauw bedreigd en achtervolgd. De moordenaars willen de foto's hebben, die hun identiteit verraden. Een journalist gaat naar Napels op onderzoek uit, en komt erachter dat de Camorra erbij betrokken is. De situatie wordt gevaarlijk, en een geheimzinnige getuige is de enige sleutel tot de verklaring van het geweld.

La vie en miettes

1990 | Misdaad, Mysterie

Frankrijk/Italië 1990. Misdaad van Mario Caiano. Met o.a. Roger Mirmont, Guilio Miisuraca en Lorenza Guerrieri.

De masseur-heilgymnast Raoul Duval woont met zijn vrouw Veroncia (Guerrieri) in San Remo. Zijn vrouw verlaat regelmatig voor een paar dagen de stad, hoewel zij bij zijn weten geen relaties, vrienden of familie heeft, behalve een zus die ze nooit ziet. Zij is rijk: ze krijgt een grote toelage van haar ex-man (zegt ze). Wat zit er achter deze vreemde verdwijningen? Bewerking van de roman van het beroemde duo Boileau-Narcejac. Dit duo schreef altijd de zeer psychologische politieromans vol mysterie die de tv-maker met een zeker talent heeft weten weer te geven.

Il colpo

1989 | Misdaad

Italië 1989. Misdaad van Sauro Scavolini. Met o.a. Fabio Testi, Luigi Di Berti, Lorenza Guerrieri, Massimo Bonetti en Jean-Pierre Duriez.

Een voormalige politieman met grote gokschulden bedenkt een plan om de bank, waar hij verantwoordelijk is voor de veiligheid, te beroven van acht biljoen lire.

Persecución hasta Valencia

1968 | Actiefilm

Verenigde Staten/Spanje 1968. Actiefilm van Julio Coll. Met o.a. Tom Tryon, Lorenza Guerrieri, Ana Castor en José Bódalo.

Een Interpolagent strijdt in Spanje tegen een net van drugsdealers. Het script is even slecht als de regie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lorenza Guerrieri op televisie komt.

Reageer