Neil Hallett

Acteur

Neil Hallett is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

The Zany Adventures of Robin Hood

1984 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1984. Avonturenfilm van Ray Austin. Met o.a. George Segal, Morgan Fairchild, Roddy McDowall, Janet Suzman en Kenneth Griffith.

Segal is de dolende held. Het bekende legendarische verhaal is getransformeerd naar een luchtig, opgeklopt komisch stripverhaaltje met allerlei karakters, die voor de grappige situaties moeten zorgen. Niet echt gelukt, op de decors en de locatie na.

Keep it up Downstairs

1976 | Erotiek, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1976. Erotiek van Robert Young. Met o.a. Diana Dors, Jack Wild, William Rushton, Aimi MacDonald en Françoise Pascal.

Flauwe Engelse onderbroekenlol die als parodie op een tv- Verie bedoeld is met sterren van weleer, w.o. Dors wier weelderigheid ook betere tijden gekend heeft. De inzet: het personeel en de bijna failliete Engelse graaf van een landgoed spannen samen om het bezit van de ondergang te redden. Hij tracht zijn dochter uit te huwelijken aan een rijke Amerikaan.

Keep It For Me

1975 | Komedie, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1975. Komedie van Jim Atkinson. Met o.a. Jeremy Bulloch, Neil Hallett, Jill Damas, Sue Longhurst en Joy Harrington.

Een gênante Britse seksklucht met Bulloch als een onhandige jongeman die de ene baan na de andere verliest. Zijn vriendin, ten einde raad, belooft met hem te trouwen als hij tenminste één week dezelfde betrekking kan houden. Een platte, overspannen geacteerde boulevardkomedie op tv-niveau.

Can You Keep It up for a Week?

1974 | Komedie, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1974. Komedie van Jim Atkinson. Met o.a. Jeremy Bulloch, Jill Damas, Neil Hallett, Richard O'Sullivan en Sue Longhurst.

Een jongeman (Bulloch) houdt het in geen baantje langer dan [KA1]e[KA1]en dag vol; zijn verloofde (Damas) verbindt aan haar ja-woord de voorwaarde dat hij tenminste een volle week bij [KA1]e[KA1]en baas zal blijven (de titel van de film is dus quasi-onschuldig bedoeld). Deze sekskomedie is weliswaar geen kwaliteitsprodukt, maar voor liefhebbers best amusant.

Virgin Witch

1970 | Horror, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1970. Horror van Ray Austin. Met o.a. Ann Michelle, Vicky Michelle, Keith Buckley, Patricia Haines en James Chase.

Twee zusjes komen via een malafide fotobureau terecht op een Engels kasteel, waar hekserij en zwarte magie worden bedreven. Amateuristisch gestoei met horror-elementen afgewisseld met naaktscènes van een goedkoop kaliber. Ook bekend als LESBIAN TWINS.

Groupie Girl

1969 | Muziek, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1969. Muziek van Derek Ford. Met o.a. Esme Johns, Billy Boyle, Richard Shaw, Neil Hallett en Charles Finch.

Groupies zijn meisjes die achter popgroepen aanhollen en soms als manusje-van-alles binnen hun gelederen worden geaccepteerd zolang zij zich op de achtergrond maar seksueel beschikbaar houden. De film gaat over een jong meisje dat deze levensstijl als de nieuwe vrijheid verwelkomt, maar tenslotte van een koude kermis thuiskomt. De film geeft een slecht beeld van de wereld van de popmuziek; het moralistische einde doet de deur dicht.

Top Floor Girl

1959 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1959. Drama van Max Varnel. Met o.a. Kay Callard en Neil Hallett.

Niets kan een meedogenloze vrouw weerhouden tot de top van de zakenwereld door te dringen. Een vrij onderhoudend drama.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Neil Hallett op televisie komt.

Reageer