Caroline Joyce

Regisseur, Acteur

Caroline Joyce is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Bien au chaud entre deux petites fesses

1986 | Erotiek

Frankrijk 1986. Erotiek van Caroline Joyce. Met o.a. Eric Saville, Tania Valys, André Kay, Piotr en Roxane.

Verschillende stoeipartijtjes (en erg aangedikt) van Valérie in een huis, een park, een bordeel en rond een zwembad. Iedereen is hier vol animo, dat moet gezegd worden.

French initiation d'un petit cul de pucelle

1985 | Erotiek

Frankrijk 1985. Erotiek van Caroline Joyce. Met o.a. André Kay, Tanya Valis, Piotr Slave, Eric Saville en Jérôme Proust.

Inwijding in de liefde van een adolescente met ontmaagdingen, sado-masochistische taferelen, enz. Helaas, het was maar een droom omdat ze in slaap is gevallen tijdens het lezen van La philosophie dans le boudoir van de 'goddelijke' markies de Sade! Een markies die zich omdraait in z'n graf als hij deze afschuwelijke en melige bewerking van zijn werk ziet met leren riemen, tangen in het vuur, blaasbalgen en.. pruimenjam.

Sodome Party

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Gérard Cazard. Met o.a. Caroline Joyce, Mandarine, Carmelo Petix en Angello Marcello.

Jeanne valt flauw bij het zien van diverse vrijpartijtjes. Ze verliest echter haar frigiditeit bij een kaartspel onder de tafel. Deze dwaze productie is het werk van twee producers die gebruik hebben gemaakt van delen van eerder gemaakte films.

Viens jouir avec moi, Caroline

1981 | Erotiek, Komedie

Frankrijk 1981. Erotiek van Caroline Joyce. Met o.a. Gérard Brunello, Mika, Elodie Delagë, Christian Mazagran en Cathy Stewart.

De titel verwijst naar de categorie pornografische films, waar de film niet thuishoort. Ook al bevat hij een merkwaardig erotisch ballet rond de thema's verlangen, bezetenheid, voyeurisme, suggestie en uiteenlopende vormen van kwellende liefde, opgebouwd rond de tegenstelling tussen de stilte en het woord met aan begin en eind opnamen zonder geluid. Een bijzonder banaal onderwerp wordt op subtiele en originele wijze behandeld. Dat doet het armzalig budget vergeten.

Raffinement de luxure

1977 | Erotiek

Frankrijk 1977. Erotiek van Claude Pierson en Caroline Joyce. Met o.a. Alice Allan, Jean-Louis Vattier, Richard Lemieuvre, Elisabeth Burtault en Alain Plumey.

Twee stelletjes proberen verschillende methoden uit te vissen om elkaar, vooral lichamelijk, de liefde te betuigen. De rest gaat vanzelf in deze stomme pronofilm. Ook bekend als REFFINEMENTS DE LUXURE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Caroline Joyce op televisie komt.

Reageer