Ondřej Havelka

Acteur

Ondřej Havelka is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Nefnukej, veverko!

1988 | Familiefilm, Fantasy

Servië en Montenegro 1988. Familiefilm van Véra Plivová-Šimková. Met o.a. Helena Vitovská, Jiři Schmitzer, Veronika Freimanová, Ondřej Havelka en Marie Rosúlková.

Een klein meisje droomt ervan ooit prinses te worden. Ze vangt allerlei dieren in het bos in de hoop een betoverde prins te ontdekken. Ze breekt de eentonigheid van het leven op het platteland door zich terug te trekken in een fantasiewereld waarin geen plaats is voor volwassenen. Wanneer mama een tweeling krijgt, betrekt ze deze in haar spelletjes die steeds gevaarlijker worden. Wat een boeiende reis had moeten worden door de verbeeldingswereld van een kind, werd een langdradig en vervelend schouwspel dat slecht gespeeld wordt en zonder de minste fantasie in beeld is gebracht. Plivovà- Šimkovà en Marcela Pittermannovà zijn verantwoordelijk voor het wankele scenario. Fotografie is van Antonín Holub.

Cesta kolem me hlavy

1984 | Komedie

Servië en Montenegro 1984. Komedie van Jaroslav Papoušek. Met o.a. Ondřej Havelka, Marta Vancurová, Miroslac Machaček, Miroslav Nohynek en Eugen Jegorov.

Een neurotische leraar in een psychiatrische inrichting waar de patiënten een onconventionele behandeling krijgen, bewaart zijn gezond verstand door verliefd te worden op een onwillige vrouwelijke arts. Afwisselend komisch en bitter verhaal met satirische ondertonen, karakteristiek voor regisseur Papoušek, die zijn carrière begon als scriptwriter en assistent-regisseur van Milos Foreman in de jaren zestig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ondřej Havelka op televisie komt.

Reageer