Alf Thunder is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Tutti figli di Mammasantissima

1973 | Misdaad

Italië 1973. Misdaad van Alfio Caltobiano. Met o.a. Pino Colizzi, Ornella Muti, Alf Thunder, Luciano Catenacci en Tano Cimarosa.

Een Siciliaanse emigrant in het Chicago van 1929 wordt ingeschakeld in de strijd tegen een groep Ierse gangsters die de Leger des Heils-keuken als dekmantel gebruiken. Uiteindelijk gaan de bendes samen en wordt de Siciliaan hun leider. De zouteloze misdaadparodie heeft flitsend camerawerk en een vroege rol van Muti als gekidnapte gangsterdochter; ze heeft nog niet leren acteren, maar is wel al heel mooi. De zogenaamd Amerikaanse situering is bar weinig overtuigend.

Oremus, Alleluja e Cosi Sia

1973 | Komedie, Western

Italië 1973. Komedie van Alfio Caltabiano. Met o.a. Luc Merenda, Alf Thunder, Tano Cimarosa, Flavio Colombaioni en Katia Christine.

Het vervolg op COSI SIA: een scherpschutter en een nep-prediker zetten zich in voor een noodlijdend circus. Deze kolderieke, zeer acrobatische spaghetti-western staat garant voor anderhalf uur dolle en slapstick-achtige pret. USA-titel: THEY STILL CALL ME AMEN.

Cosi Sia

1972 | Western

Italië 1972. Western van Alfio Caltabianco. Met o.a. Luc Merenda, Alf Thunder, Tano Cimarosa, Mila Beran en Renato Cestié.

Een scherpschutter en nep-prediker werken samen bij een bankroof en stuiten op een enorme zwendel. Deze heel matte spaghetti western moet het hebben van situaties uit geslaagde voorgangers. De film is niet spannend en bevat uitgebluste grappen. USA-titel: THEY CALLED HIM AMEN.