Craig Alexander

Acteur

Craig Alexander is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Sex Files: Alien Erotica II

2000 | Sciencefiction, Erotiek

Verenigde Staten 2000. Sciencefiction van Mark Delaroy en Mark Delaroy. Met o.a. Kira Reed, Axia, Scott Haynes, Brad Bartram en Regina Russell.

Als de sporen van een buitenaardse paddestoel in aanraking komen met schone aardse vrouwen worden ze wild en willen ze de liefde bedrijven met de eerste, (niet altijd) de beste man die ze tegenkomen. In werkelijkheid is het een complot van aliens, die de aarde willen overnemen. Special Agent Forrest (Reed) van de FBI onderzoekt de vreemde X-FILES-achtige verschijnselen met hulp van haar knappe collega Daniels (Haynes). Op hun weg vinden ze Dr. Dan Jonas (Bartram) en de aantrekkelijke roodharige Dr. Betty Brooks (Russell). Weinig verhaal, maar veel mooie meiden, die echter maar wat aanrommelen en voor een erotische film is dit eerder onsamenhangende softporno. Jammer van de indrukwekkende rolverdeling, die bij genrefans genoegzaam bekend is. Het scenario is van Rafael Glenn. Het camerawerk is van Derek Dale. Ook bekend als ALIEN SPECIES II: THE SEX FILES.

Houseboat Horror

1989 | Horror

Australië 1989. Horror van Ollie Martin en Kendal Flanagan. Met o.a. Alan Dale, Christine Jeston, Craig Alexander, Des (Animal) McKenna en Gavin Wood.

Een onbenullige horror-slasher slaafs gebaseerd op de FRIDAY THE 13TH-formule met een kale verminkte gestoorde man die wraak neemt op een filmploeg, die een muziekvideo aan het draaien zijn bij een verlaten meer, omdat hij ooit brandwonden opliep tijdens een filmopname. Direct na het begin de obligate slachtpartijen (een lifter, zijn vriendin, een boswachter), wat naakt- scènes bij het zwemmen en onder de douche en verder niets bijzonders. Dale is uit de tv-serie Neighbours.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Craig Alexander op televisie komt.

Reageer