Melonee Rodgers

Acteur

Melonee Rodgers is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sinbad of the seven Seas

1990 | Familiefilm, Fantasy, Avonturenfilm

Verenigde Staten/Italië 1990. Familiefilm van Enzo G. Castellari en Enzo. G. Gastellari. Met o.a. Lou Ferrigno, John Steiner, Leo Gullotta, Teagan Clive en Haruhiko Yamanouchi.

Een idiote bewerking van Arabische nachten van Edgar Allen Poe. De reis van de zeeman voert de kijkers naar eilanden in het Amazonegebied. Slechte speciale effecten en een raar dialoog. Gelukkig voor Ferrigno dat de film is ingedubd, anders zou het bekend worden, dat hij de allergrootste moeite had die enkele regels tekst die voor hem geschreven waren, uit te spreken.

Hammer Head

1987 | Actiefilm, Thriller

Italië 1987. Actiefilm van Enzo G. Castellari. Met o.a. Daniel Greene, Frank Zagarino, Nick Cassada, Melonee Rodgers en Jorge Gil.

Geheimagent Greene uit New Orleans wil de moord op zijn collega wreken. Zijn speurtocht naar de dader voert hem naar Jamaïca en hij ontdekt dat drugssmokkelaars erachter zaten. Zijn kameraad is echter niet dood, maar blijkt het misdadige brein achter de smokkelbende te zijn. Puur routinewerkje met een scenario van regisseur Castellari, bijgestaan door cameraman Sandro Mancori.

Striker

1983 | Avonturenfilm, Actiefilm

Italië 1983. Avonturenfilm van Stephen M. Andrews. Met o.a. Frank Zagarino en Melonee Rodgers.

Een meervoudig onderscheiden, heldhaftige Amerikaanse commando wordt naar Nigaragua gezonden om een gevangen gegouden geheimagent te bevrijden. Actie genoeg, maar die kan de meest kritiekloze kijker niet verborgen houden dat het spel slecht is en het verhaal slap.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Melonee Rodgers op televisie komt.

Reageer