Paul Frank

Editor

Paul Frank is editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Adult Beginners

2014 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 2014. Komedie van Ross Katz. Met o.a. Rose Byrne, Nick Kroll, Bobby Cannavale, Joel McHale en Paula Garcés.

Sympathieke date movie van het kaliber klein geld, gevuld met innemende personages, gespeeld door weldenkende indie-acteurs. Stand-upcomedian en acteur Nick Kroll moet de kar trekken als een gortdroge maar vooral mislukte ondernemer die noodgedwongen intrekt bij zijn zus en schoonbroer, waar hij wederom noodgedwongen de dagen vult als oppas voor zijn driejarige neefje. De titel suggereert dat volwassenen maar wat aanmodderen, en het pseudofilosofische wikken en wegen is wat de film draagt en af en toe opbreekt. Harkerig en onevenwichtig, maar bovenal charmant, grappig en heilzaam.

Sleeping with Other People

2015 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 2015. Komedie van Leslye Headland. Met o.a. Jason Sudeikis, Alison Brie, Adam Scott, Amanda Peet en Natasha Lyonne.

Jake (Sudeikis) en Lainey (Brie) hadden tijdens hun studie een onenightstand. Als ze elkaar twaalf jaar later weer tegenkomen bij een supportgroep voor seksverslaafden, besluiten ze een platonische vriendschap te sluiten. Dat kan uiteraard maar tot één ding leiden. Eigentijdse komedie over seks en relaties heeft charmante hoofdrolspelers en een behoorlijk aantal geslaagde grappen, al zijn de gesprekken tussen Jake en Lainey zo snel en slim dat ze op den duur iets geforceerds krijgen. Bovendien wil regisseur/scenarist Headland wel erg graag gewaagd uit de hoek komen, wat resulteert in een paar pijnlijk niet leuke momenten.

State Property

2002 |

Verenigde Staten 2002. Abdul Malik Abbott. Met o.a. Beanie Sigel, Memphis Bleek, Damon Dash en Jay Z.

'Je legt je bij ons neer, of we leggen je neer.' Dat is de boodschap van Beans, een gefrustreerde zwarte boef die de misdaadbaas van Philadelphia wil worden. Hij komt een heel eind, maar de concurrentie richting de top blijkt moordend. Een soortgelijk verhaal speelde zich in de jaren tachtig af in het berucht rauwe Philadelphia. Fraai bronmateriaal voor een misdaadklassieker, maar de makers kozen voor een handjevol gedegen acteurs met massa's klunzen in de marge waardoor de productie geen enkel moment geloofwaardig overkomt. Pakkende inhoud, belabberde uitvoering.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paul Frank op televisie komt.

Reageer