Sibylle Rauch

Acteur

Sibylle Rauch is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Eis am Stiel, 7. Teil - Verliebte Jungs

1986 | Komedie, Erotiek

Israël/Duitsland 1986. Komedie van Walter Bannert. Met o.a. Jesse Katzur, Zachi Noy, Jonathan Sagall, Sissi Liebold en Sibylle Rauch.

Noy's rijke ouders zijn met vakantie. Hij gaat met Katzur en Segal een ritje maken langs de kust in de peperdure Cadillac- cabriolet en knalt tegen een boom. De reparatie gaat zeshonderd dollar kosten en hun zakken zijn uiteraard leeg. Ze zoeken werk aan het strand en algauw is de schade en schande vergeten en duiken ze in de hupse meiden. Gelukkig de een na laatste z.g. pikante klucht uit de serie die net zo onvolwassen is als het publiek waarvoor hij bedoeld is. Muziek uit de periode 1953-1959. Ook bekend als VERLIEBTE JUNGS.

Die Story

1984 | Actiefilm, Misdaad

Duitsland 1984. Actiefilm van Eckhart Schmidt. Met o.a. Tomi Davis, Sasa Thoman, Sabine von Maydell, Ulrich Tukur en Hub Martin.

Een journalist uit München brengt in een boulevardblad onthullingen over de handel in verdovende middelen in die stad. Wanneer de handelaars daarop zijn ouders en vriendin vermoorden, wreekt hij zich: hij dwingt de baas van de dealers tot een bekentenis, maar sterft bij een optreden van de politie.

Sababa

1983 | Komedie, Erotiek, Drama

Israël 1983. Komedie van Siggi Schissel. Met o.a. Zachi Noy, Sibylle Rauch en Joseph Siloah.

Het is onbegrijpelijk dat men bij het tanende succes van LEMON POPSICLE II er toch in slaagde een achttal nog veel flauwere films te maken; maar het is nog veel onbegrijpelijker dat men heeft willen 'doorgaan' met de 'ster' Noy in deze wel zeer zoutloze soldatenkomedie. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg was. De muziek van Jerry Lee Lewis, Ritchie Valens en Johnny and the Hurricanes was toen al oubollig, maar blijft goed. Dat is dan ook het enige.

Die Unglaublichen Abenteuer des Guru Jakob

1983 | Komedie, Muziek

Duitsland 1983. Komedie van Franz Marischka. Met o.a. Zachi Noy, Tommi Ohrner, Sonja Martin, Alfons Kakisina en Sibylle Rauch.

Veel onzinnige drukte rond twee vrienden, die de bewoners van een Beiers dorp gaan oplichten, waarbij een van hen zich als Indiase goeroe voordoet. Als iemand de goeroe herkent, begint het tumult pas goed. Het scenario is van Leon Pulwer en Marischka. Het camerawerk is van Ernst W. Kalinke.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sibylle Rauch op televisie komt.

Reageer