Diane Hart

Acteur

Diane Hart is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Games That Lovers Play

1970 | Komedie, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1970. Komedie van Malcolm Leigh. Met o.a. Joanna Lumley, Penny Brahms, Richard Wattis, Jeremy Lloyd en Diane Hart.

In de jaren '20 gaan twee 'madames' een weddenschap aan wie van beiden het beste bordeel van Londen bestiert. Als één man in vrouwenkleren leuk is, zo meent deze film, dan zijn veertig travestieten om je wild te lachen. Verder veel dubbelzinnige opmerkingen en logge grappen rond seksuele afwijkingen. Een film typisch voor liefhebbers.

One Jump Ahead

1955 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1955. Misdaad van Charles Saunders. Met o.a. Paul Carpenter, Diane Hart, Jill Adams, Freddie Mills en Peter Sinclair.

Een ondernemende misdaadverslaggever onderzoekt de moord op een jongetje. Paul Carpenter en Diane Hart doen het goed als de journalisten die vroeger gespeeld werden door Peter Reynolds en Honor Blackman. Dat de film kennelijk met weinig geld gemaakt is doet niets af aan dit aardige verhaal met gladgebekte spelers.

You're Only Young Twice

1952 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1952. Komedie van Terry Bishop. Met o.a. Duncan Macrae, Charles Hawtrey, Joseph Tomelty, Patrick Burr en Diane Hart.

De puriteinse rector van Schotse universiteit wordt door omstandigheden en zijn eigen fout gedegradeerd; hij gaat dienst doen als portier van de universiteit. Mislukte excentrieke komedie verdient eigenlijk een beter lot, al was het maar omdat getracht wordt de mensen te amuseren. Debuutfilm van kleine latere tv-ster Ronnie Corbett in onooglijk rolletje. Naar het toneelstuk What Say They van James Bridie.

Happy Go Lovely

1951 | Musical

Verenigd Koninkrijk 1951. Musical van H. Bruce Humberstone en Bruce Humberstone. Met o.a. David Niven, Vera-Ellen, Cesar Romero, Bobby Howes en Diane Hart.

Kleine musical over een producent die een koormeisje inhuurt, in de hoop dat haar vriendje geld heeft om in de show te steken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Diane Hart op televisie komt.

Reageer