Lilian Klages is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Spike en de Magische Steen

2019 | Animatie, Avonturenfilm, Komedie

Duitsland 2019. Animatie van Regina Welker en Nina Wels. Met o.a. Vajèn van den Bosch en Dorian Bindels.

Wanneer de watervoorraad dreigt op te raken voelt Spike zich geroepen om het bos en de dieren te redden. Samen met Tjum de eekhoorn gaat ze op zoek naar de Magische Watersteen die in handen is van de gemene berenkoning Bantur. De enige om hun avontuurlijke reis tot een succes te maken, is door samen te werken.

Astérix et les Vikings

2006 | Animatie, Avonturenfilm, Komedie, Familiefilm

Frankrijk/Denemarken 2006. Animatie van Stefan Fjeldmark en Jesper Møller.

Geestelijk vader Albert Uderzo (1927) was zeer te spreken over deze eenvoudig getekende stripboekverfilming, bewerkt door scenarist Jean-Luc Goossens. Asterix en de Vikingen, gebaseerd op het stripboek Asterix en de Noormannen, is gemoderniseerd met bijvoorbeeld een sms-postduif, vegetarisch eten, Rocky-verwijzingen en tienerromantiek, maar de kern van het verhaal staat fier overeind. Ongetrouwde hartsvrienden Asterix en Obelix moeten het stadse neefje Hippix van de hoofdman opleiden tot krijger terwijl de Noormannen voor de deur staan in de hoop te leren van de Galliërs. Vermakelijk voor zowel aficionado's als instappers.

Met stemmen van oa Roger Carel als Asterix, Jacques Frantz als Obelix en Sara Forestier als Abba.
De Nederlandse versie van de Deens-Franse animatiefilm is getiteld Asterix en de Vikingen en werd ingesproken door Jim Bakkum als Hippix, Marlies Somers als Abba, Luc Wijns als Asterix en Jan van Looveren als Obelix.