John Shay

Acteur

John Shay is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Last Sunset

1961 | Western, Drama

Verenigde Staten 1961. Western van Robert Aldrich. Met o.a. Rock Hudson, Kirk Douglas, Dorothy Malone, Joseph Cotten en Carol Lynley.

Een Amerikaanse criticus stelde voor om deze film maar om te titelen tot 'Outcasts of Pirandellian Flats' omdat het verhaal (net als veel van Pirandello's werk) nauwelijks is te volgen. Is Carol Lynley bijvoorbeeld echt de dochter van haar minnaar (Kirk Douglas), of zei haar moeder (Dorothy Malone) dat alleen maar om haar te pesten. Toch is kijken naar deze Aldrich geen verloren tijd, want er wordt weer expressief gefilmd en behoorlijk geacteerd.

The Missing Corpse

1945 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1945. Misdaad van Albert Herman. Met o.a. J. Edward Bromberg, Eric Sinclair, Frank Jenks, Isabel Randolph en Paul Guilfoyle.

Een goedkoop aandoende thriller rond de gekwelde verslaggever Bromberg die betrokken raakt bij een moordmysterie.

The Valley of Vanishing Men

1942 | Western

Verenigde Staten 1942. Western van Spencer Gordon Bennet. Met o.a. Bill Elliott, Slim Summerville, Carmen Morales, Kenneth MacDonald en Jack Ingram.

Serial in vijftien hoofdstukken. Elliot en Summerville gaan naar New Mexico om Elliotts vader op te sporen, een goudzoeker die mysterieus verdween. Ze stuiten daarbij op MacDonald, die er slaven op na houdt die voor hem werken in de mijnen. Elliott komt er achter dat zijn vader zich onder de slaven bevindt. Beneden het gemiddelde, deze western-serial, ondanks Elliotts aanwezigheid. De als regisseur zeer bekende Harry Fraser schreef samen met Lewis Clay en George Gray het scenario voor producent Larry Darmour van Columbia.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Shay op televisie komt.

Reageer