Youri

Regisseur

Youri is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

[KA4]Ca sent le sapin

1990 | Misdaad

Frankrijk 1990. Misdaad van Youri. Met o.a. Jacques Debary, Marc Eyraud, Yves Penay, Jean-Pierre Clami en Jean Bouchaud.

Een nieuw avontuur van commissaris Cabrol (Dabary), geschreven en verfilmd door Youri. Het verhaal draait rond twee jonge vrouwen die doodgeschoten met een jachtgeweer in het bos worden aangetroffen. Uiteraard zijn er meerdere mogelijke verdachten. De gedegen plot, de onverwachte wendingen, het natuurlijke decor, dat goed benut wordt, en de ambigue personages dragen ertoe bij dat de film een verkwikkend geheel vormt.

L'amour sage

1989 | Komedie

Frankrijk 1989. Komedie van Youri. Met o.a. Amélie Prévost, Xavier Saint-Macary, Henri Courseaux en Florence Giorgetti.

Het eeuwige en uitgekauwde verhaal over een stel dat uit elkaar gaat, doordat er een andere man ten tonele verschijnt. De regisseur-scenarioschrijver is er niet in geslaagd iets nieuws aan dit thema toe te voegen. Bovendien slecht gemaakt.

Jours de sable

1989 | Drama

Frankrijk 1989. Drama van Youri. Met o.a. Catherine Spaak, Florence Giorgetti, Philippe Rouleau en Claude Mann.

Hélène is arts in een plattelandsziekenhuis ergens in het Midden-Oosten. Een groep fanatiekelingen moordt de artsen en de patiënten uit. Hélène keert terug naar Frankrijk. Haar doodzieke vader overlijdt tijdens haar aankomst. Zij moet zorg dragen voor zijn begrafenis en zijn opvolging. Wanneer ze haar familie en haar vrienden weer ziet, gaat ze nadenken over haar motivatie om een zwervend leven te leiden. Het intelligente scenario wordt bedorven door het naïeve en onhandige spel van de acteurs. Spaak is nauwelijks overtuigend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Youri op televisie komt.

Reageer