Richard Bluck

Cameraman

Richard Bluck is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

What We Do in the Shadows

2014 | Komedie

Nieuw-Zeeland 2014. Komedie van Jemaine Clement en Taika Waititi. Met o.a. Jemaine Clement, Taika Waititi, Jonathan Brugh, Stuart Rutherford en Ben Fransham.

Vampier zijn klinkt spannend, maar heeft ook z'n nadelen. Je haar moeten doen zonder spiegelbeeld bijvoorbeeld, of nooit onuitgenodigd een kroeg kunnen bezoeken. En als je dan ook nog in een suffe Nieuw-Zeelandse suburb woont, met een stel ondode huisgenoten die zich nooit eens aan het schoonmaakrooster houden… Clement (helft van het duo Flight of the Conchords) en Waititi (Eagle vs Shark) steken in deze mockumentary heerlijk de draak met clichés uit vampierfilms en -series. Droogkomisch, inventief en af en toe nog verrassend bloederig. Won de Midnight Madness-publieksprijs in Toronto.

Black Sheep

2006 | Horror, Komedie

Nieuw-Zeeland 2006. Horror van Jonathan King. Met o.a. Nathan Meister, Danielle Mason, Tammy Davis en Peter Feeney.

In de feestelijk gore traditie van Peter Jacksons splatterkluchtklassieker Braindead slaat deze fraai gefotografeerde kiwiproductie bepaald geen pleefiguur. De premisse is passend bezopen: op de Nieuw-Zeelandse Oldfield Ranch verandert geklooi met genetica bedaard voortschuifelende schapen in rabiate monsters. Met alle middelen knokt de lokale bevolking terug, wat hilarische taferelen oplevert. Inclusief heerlijk politiek incorrecte karikatuur van zweverig milieuactivisme, scheethumor en uitdieping van de innige relatie tussen schaap en homo sapiens. Onder het middelvingermotto 'Fuck the sheep!' een impertinente partykraker zoals alleen de horrorscene ze kan produceren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richard Bluck op televisie komt.

Reageer