James Black is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

The windy city

1997 |

Verenigde Staten 1997. Ted Lyle. Met o.a. James Black en Anthony Griffith.

Vier vrienden komen bij elkaar voor een highschool reünie. Tijdens hun samenzijn komen verschillende gebeurtenissen aan het licht die effect hebben op de vier

Surface to Air

1997 | Actiefilm, Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1997. Actiefilm van Rodney McDonald. Met o.a. Michael Madsen, Chad McQueen, Melanie Shatner, Teri Thompson en Larry Thomas.

Dylan Massin en copiloot Lori Forrester staan aan het begin van hun glansrijke carrière bij de Amerikaanse Luchtmacht. Ze moeten eerst nog hun zware training zien af te ronden. Op ditzelfde moment is kolonel Kahlid in training om de gevreesde Saddam Hussein te verslaan. Masin en Forrester worden op hun eerste missie gestuurd, maar dat loopt helaas verkeerd af. Hun toestel wordt boven Irak meteen neergeschoten. Er wordt een strijd geleverd waarbij meerdere partijen betrokken zijn dan zij hadden verwacht

Don King: Only in America

1997 | Biografie, Drama

Verenigde Staten 1997. Biografie van John Herzfeld. Met o.a. Ving Rhames, Vondie Curtis-Hall, Jeremy Piven, Darius McCrary en Keith David.

Don King wordt gevangen gezet voor vier jaar. In die tijd probeert hij zichzelf te ontwikkelen door veel zelfstudie te doen. Als hij uit de gevangenis komt wil hij geld te verdienen in de boxwereld, maar gaat hem dat lukken?

The Burning Zone

1996 | Sciencefiction, Thriller

Verenigde Staten 1996. Sciencefiction van Stephen L. Posey. Met o.a. James Black, Tamlyn Tomita, Jeffrey Dean Morgan en Michael Harris.

VV.

The Windy City

1992 | Misdaad, Komedie

Verenigde Staten 1992. Misdaad van Ted Lyde. Met o.a. Anthony Griffith, James Black, James Victor Mack, Ted Lyde en Nelson Derbigny.

In de stad uit de titel heeft de ondernemende Marco, een ex- football coach, $ 24.000 geleend van een woekeraar. De zaken zijn echter niet voorspoedig gegaan. Nu zit Marco in de klem. Hij lokt Trip, Vic en Adam naar Chicago onder het mom van een high school reünie. Goed gemutste, onafhankelijk geproduceerde black cinema, die niet vrij is van gemoraliseer over vriendschap, een leugentje om bestwil, enz. Viel in de smaak bij de doelgroep.

Hard Promises

1991 | Romantiek, Komedie

Verenigde Staten 1991. Romantiek van Martin Davidson. Met o.a. Sissy Spacek, Brian Kerwin, Mare Winningham, Jeff Perry en Olivia Burnette.

Cheerleader Christine (Spacek) trouwt met de aanvoerder van het footballteam Joey Calter (Petersen). Na twaalf jaar huwelijk, blijkt hij slechts drie ervan thuis te hebben doorgebracht. Tijdens zijn afwezigheid leert Christine Walter Humphrey (Kerwin) kennen, en een scheiding in absentia wordt uitgesproken, zodat Christine met Walter kan trouwen. Vlak voor hun huwelijk hoort Joey ervan en spoedt zich naar huis om zijn vrouw te heroveren. Deze gebeurtenissen spelen zich bijna af voordat de film begonnen is en de rest van de film gaat erover hoe Joey zijn vrouw terugkrijgt. Hij ziet er beter uit dan zijn rivaal Walter, maar die is geschikter dan de rondtrekkende Joey. Verder wordt de kijker op anderhalf uur clichés getracteerd met een leuk spelende Sissy, maar zoiets redt de film natuurlijk niet. Het scenario is van Jule Selbo; het is niet slecht, maar men had gewoon iets anders moeten verfilmen. Het camerawerk is van Andrzej Bartkowiak en dat is ook niet slecht, maar aan hem had een andere film besteed moeten worden. Aleen voor mensen die echt niets te doen hebben. Deluxe color. De muziek is C & W, maar liefhebbers gaan hiervoor natuurlijk niet zitten.