Jody Fair

Acteur

Jody Fair is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Young Savages

1961 | Misdaad, Drama, Thriller

Verenigde Staten 1961. Misdaad van John Frankenheimer. Met o.a. Burt Lancaster, Dina Merrill, Shelley Winters, Telly Savalas en Pilar Seurat.

Voormalig tv-regisseur John Frankenheimer zag zijn tweede speelfilm als een proeve van bekwaamheid. Zijn speelfilmdebuut (The Young Stranger uit 1957) vond hij maar 'zo zo', dus werd het tijd voor een revanche die niet alleen de kritiek maar vooral hemzelf kon overtuigen. En dat lukte, mede dankzij vriend Burt Lancaster, die een glansrol speelt als nobele rechtsdienaar met oog voor de noden van de opgroeiende jeugd. The Young Savages speelt in het Spaanse deel van Harlem, NY. Bekend terrein voor zowel hoofdrolspeler als regisseur: Lancaster werd er geboren, Frankenheimer bracht er een groot deel van z'n jeugd door.

The Ghost of Dragstrip Hollow

1959 | Misdaad, Horror

Verenigde Staten 1959. Misdaad van William Hole Jr en William Hole Jr.. Met o.a. Jody Fair, Martin Braddock, Russ Bender, Leon Tyler en Elaine DuPont.

Weinig originele mix van het misdaadverhaal met de rokende revolvers en de clich├ęs rondom het bezeten huis, met een bijzonder onevenwichtig resultaat.

The Brain Eaters

1958 | Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 1958. Horror van Bruno De Sota en Bruno Ve Sota. Met o.a. Joanna Lee, Jody Fair, Edwin Nelson, Alan Frost en Jack Hill.

Het script van deze film is een vrije bewerking van Puppet Masters van Robert Heinlein. Het verhaal gaat over sponsachtige hersenwezens die zich vanuit het binnenste der aarde met een voertuig omhoogwerken en zich vastzuigen aan de hoofden van mensen, die daardoor in hersenloze zombies veranderen. Deze film bevat enige ietwat schokkende momenten. In het begin van de film laat Leonard Nimoy zijn gezicht even zien.

Hot Rod Gang

1958 | Actiefilm

Verenigde Staten 1958. Actiefilm van Lew Landers. Met o.a. John Ashley, Gene Vincent, Jody Fair en Steve Drexel.

Een goedkoop filmpje over een jeugdige autoracefanaat die ervan droomt mee te doen aan de grote wedren, en zijn zangtalenten gebruikt om aan het daarvoor benodigde geld te komen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jody Fair op televisie komt.

Reageer