Charles Klausmeyer

Acteur, Scenarist

Charles Klausmeyer is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Someone Is Watching

2000 | Thriller

Canada/Verenigde Staten 2000. Thriller van Douglas Jackson. Met o.a. Stefanie Powers, Margot Kidder, Mickey Toft, Barry Flatman en Angelina Boivin.

Een alleenstaande moeder krijgt te maken met allerlei sinistere gebeurtenissen als ze in een huis trekt waar een jonge vrouw is vermoord

The Unnamable II: The Statement of Randolph Carter

1993 | Horror

Canada 1993. Horror van Jean-Paul Ouellette. Met o.a. John Rhys-Davies, Mark Kinsey Stephenson, Charles Klausmeyer, David Warner en Peter Breck.

Van de vijf studenten die het spookhuis in Arkham binnendrongen, is Klausmeyer de enige overlevende. Ondanks het grote gevaar, wil professor Stephenson in de tunnels uitzoeken wat er precies gebeurd is. Een spookverschijning vertelt Klausmeyer dat het monster zijn dochter is en dat hij haar moet vernietigen. Ze is in de greep van de 'oude goden' en zij vormt de toegang om op de wereld terug te keren. Necronomicon-kenner Rhys-Davies helpt hen. Deze sequel begint, waar het origineel, THE UNNAMABLE, eindigde. De kwaliteit is stukken beter, er was duidelijk een groter budget. Speciale effecten zijn goed en de acteurs doen het redelijk. Het complexe, bloedige scenario van Ouellette is enigszins gebaseerd op The Statement of Randolph Carter en The Unnamable van H.P. Lovecraft. Gefotografeerd door Greg Gardiner en Roger Olkowski. Ook bekend als DR. TERROR'S VAULT OF HORROR.

Can It Be Love

1992 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1992. Komedie van Peter Maris. Met o.a. Charles Klausmeyer, Richard Beaumont, Mary Ann Mixon, Jennifer Langdon en Blake Pickett.

Twee jonge studentjes willen de voorjaarsvakantie aan het strand in Florida doorbrengen, maar raken onderweg alles kwijt en krijgen bovendien moeilijkheden met krachtpatser Mueller. Berooid bereiken ze Florida met de domme kracht in hun kielzog..

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charles Klausmeyer op televisie komt.

Reageer