Jack Lenoir

Acteur

Jack Lenoir is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Tais-toi quand tu parles

1981 | Komedie

Frankrijk/Italië 1981. Komedie van Philippe Clair. Met o.a. Aldo Maccione, Edwige Fenech, Jacques François, Philippe Nicaud en Clément Harari.

Een mislukkeling die zichzelf in zijn dromen als James Bond ziet, wordt verward met een homoseksueel geheim-agent en op een riskante missie naar Tunesië gestuurd. Een combinatie van de flauwste en platste grollen uit Franse en Italiaanse B-kluchten, vol fantasieloze verwijzingen naar 007-films, waarbij Fenechs imitatie van Ursula Andress de laatste van de weeromstuit een begenadigd actrice doet lijken. De resterende grappen zijn racistisch en homofobisch, maar behalve bedenkelijk óók nooit leuk, hoewel het publiek dat van deze film onverwacht een bioscoopsucces maakte, daar kennelijk anders over dacht. Scenario van de regisseur en Enrico Oldoini.

Breakfast in Paris

1981 | Romantiek, Drama

Australië 1981. Romantiek van John D. Lamond en John Lamond. Met o.a. Barbara Parkins, Rod Mullinar, Jack Lenoir, Elsbeth Ballantyne en Jeremy Higgins.

Een modeontwerpster met bittere ervaringen over mannen is op weg naar Parijs. Onderweg maakt ze kennis met een charmante fotograaf, die vervolgens alles in het werk stelt om haar te veroveren. Een slaapverwekkende film, waarin het voornamelijk te doen is om de romantische plaatjes van de Lichtstad.

Once in Paris...

1978 | Romantiek

Verenigde Staten 1978. Romantiek van Frank D. Gilroy. Met o.a. Wayne Rogers, Gayle Hunnicutt, Jack Lenoir, Clement Harari en Tanya Lopert.

Gilroy produceerde, regisseerde en schreef dit charmante verhaal over een scenarioschrijver uit Hollywood die naar Parijs gaat om aan een script te werken, maar in plaats daarvan verliefd wordt. Verrukkelijke op locatie gefilmde scènes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jack Lenoir op televisie komt.

Reageer