Alfonso 'Pompín' Iglesias

Acteur

Alfonso 'Pompín' Iglesias is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Viva la parranda

1959 | Komedie, Musical

Mexico 1959. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Miguel Aceves Mejía, Lucho Gatica, Alfonso 'Pompín' Iglesias en Guillermina Téllez Girón.

Een vrouw laat haar geliefde zonder een cent achter, omdat hij zijn huwelijksbelofte niet is nagekomen. Bij alle spel en muziek bleef er nauwelijks nog tijd over voor het verhaal in deze komedie. Nietszeggend.

Un Trio de tres

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van Carlos Orellana. Met o.a. Martha Roth, Alfonso 'Pompín' Iglesias, Manuel 'Manolín' Palacios en Martha Elena Cervantes.

Een secretaresse van een verzekeringsmaatschappij roept de hulp in van twee privé-detectives om een multi-miljonair te beschermen. Een onverteerbare film vol uitermate flauwe grappen.

Quietos todos

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Zacarías Gómez Urquiza. Met o.a. Dagoberto Rodríguez, Flor Silvestre, Alfonso 'Pompín' Iglesias en Agustín de Anda.

Om een speelschuld af te lossen, moet een jongeman een rijke grootgrondbezitter, op wiens dochter hij verliefd is, beschermen tegen een bandiet. Warrig en zouteloos.

Vístete Cristina

1958 | Komedie, Musical

Mexico 1958. Komedie van Miguel Morayta. Met o.a. Andy Russell, Rosa Arenas, Fernando 'Mantequilla' Soto en Alfonso 'Pompín' Iglesias.

Een simpele komedie, tjokvol liedjes. Een groot succes de dag dat hij uitkwam.

Mientras el cuerpo aguante

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. María Victoria, Blanca de Castejón, Carlos Riquelme en Alfonso 'Pompín' Iglesias.

Een dienstmeisje wordt op slag rijk als haar meester haar een grote erfenis nalaat. Vanaf dat moment gedraagt zij zich als een despoot voor haar personeel. Een [KL]remake[KLE] van de Argentijnse film LA DANZA DE LOS MILLONES van Luis Bay[KA1]on Herrera (1942). Een uitermate zwakke film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alfonso 'Pompín' Iglesias op televisie komt.

Reageer