Patrizia Pellegrino

Acteur

Patrizia Pellegrino is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Vacanze d'estate

1985 | Romantiek, Komedie

Italië 1985. Romantiek van Ninì Grassia. Met o.a. Enzo Cannavale, Bombolo, Patrizia Pellegrino en Saverio Vallone.

Een van de vele Italiaanse vakantiekomedies. Rijke industrieel pikt op weg naar zijn vakantiebestemming een liftster op, die zorgt voor een drastische wijziging van zijn vakantieplannen.

Se tutto va bene siamo rovinati

1983 | Komedie

Italië 1983. Komedie van Sergio Martino. Met o.a. Andrea Roncato, Gigi Sammarchi, Patrizia Pellegrino en Nanda Primavera.

Gigi, een ex-psychiatrisch patiënt, ontmoet in Rome een andere voormalige patiënt, Andrea, die hem vraagt om met hem samen te wonen omdat zij iets gemeen hebben. In het huis woont ook Andrea's gespannen en strenge tante. De twee inviteren ook een jonge vrouw bij hen te wonen, die verborgen moet blijven voor de tante, waarop een situatie vol problemen ontstaat. Een absurde, waanzinnige en bepaald stupide komedie. Er wordt slecht in geacteerd, het script is verschrikkelijk en de regie erg povertjes.

Italian boys - liberate la scimmia

1982 | Muziek

Italië 1982. Muziek van Umberto Smalia. Met o.a. Umberto Smalia, Franco Oppini, Rosa Fumetto en Patrizia Pellegrino.

Smalia en Oppini zijn omroepers en deejees bij twee concurrerende radiostations. Op een dag wordt er een wedstrijd georganiseerd waarbij zij zeer betrokken blijken te zijn. Ze concentreren zich volledig op het winnen van de muziekwedstrijd om zodoende jonge luisteraars te winnen voor hun respectievelijke stations. De prijs voor de winnaar is geld en een gloednieuwe auto. Heel veel grappen en grollen die moeilijk te begrijpen zijn voor niet Italianen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Patrizia Pellegrino op televisie komt.

Reageer