Lewis Van Bergen

Acteur

Lewis Van Bergen is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Deadline for Murder

1995 | Mysterie, Misdaad

Verenigde Staten 1995. Mysterie van Joyce Chopra. Met o.a. Elizabeth Montgomery, Yaphet Kotto, Audra Lindley, Dean Stockwell en Evelyn Bakerges.

VVHet scenario is van. Het camerawerk is van.

Colpo di stato

1987 | Actiefilm, Avonturenfilm

Italië 1987. Actiefilm van Fabrizio De Angelis. Met o.a. John Phillip Law, Lewis Van Bergen en Roger Wilson.

Een actie- en avonturenfilm met een knipoog naar de politiek, al is er van ideologie weinig sprake. Het gaat om een bont stelletje avonturiers, van militaire machthebbers en agenten tot guerrillas en journalisten. Twee verslaggevers van de Miami Herald worden met een opdracht naar Argentinië gestuurd, maar ze blijven steken in een Latijns Amerikaans land waar guerillastrijders terroristische acties uitvoeren om de dictatuur, onder leiding van nietsontziende militairen, omver te werpen. De actiescènes zijn prima, maar het verhaal is behalve belachelijk vaak ook nog bijzonder onbegrijpelijk.

Spacerage: Breakout on Prison Planet

1986 | Sciencefiction, Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van Conrad E. Palmisano. Met o.a. Richard Farnsworth, Michael Paré, John Laughlin, Lee Purcell en William Windom.

Paré speelt een gewetenloze schurk, die wil ontsnappen van Botany Bay, een planeet waarheen de ergste misdadigers van de aarde worden verbannen. Deze snelle, maar niet spectaculaire science-fiction film zit vol schietpartijen en clichés in de stijl van MAD MAX. Een interessante rolbezetting, maar de onaangename rock and roll-muziek doet pijn aan de oren. Ook bekend als TRACKERS en DOLLAR A DAY.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lewis Van Bergen op televisie komt.

Reageer