Bojan Navojec is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Djeca

2012 | Drama

Bosnië en Herzegovina/Duitsland/Frankrijk/Turkije 2012. Drama van Aida Begic. Met o.a. Marija Pikic, Ismir Gagula en Bojan Navojec.

Met een wankele camera dicht op de huid, vaak gefilmd op de rug, verhaalt debuterend filmmaker Aida Begic over het ogenschijnlijk neerslachtige dagelijks leven van een hardwerkende moslima en haar tienerbroer in hedendaags Sarajevo. Ze zijn wees, moslim en arm, een combinatie die in handen van Begic uitwaaiert tot een grimmige portret van jongelingen in Bosnië, een oord waar oorlogsverleden en afkomst het heden ongenadig vastnagelen. Grootse ontwikkelingen en gebeurtenissen blijven kundig uit, en Begic flirt voor de verluchting richting de finale zelfs met sentiment.

Deliver Us From Evil

2009 | Thriller

Denemarken/Zweden/Noorwegen 2009. Thriller van Ole Bornedal. Met o.a. Lasse Rimmer, Jacob Ottensten, Lone Lindorff, Bojan Navojec en Henrik Prip.

Thriller van Ole Bornedal over dorpje waarvan de xenofobe bewoners doldraaien als een van de bewoners dood wordt aangetroffen.

Maršal

1999 | Komedie

Kroatië 1999. Komedie van Vinko Brešan en Vinko Bresan. Met o.a. Drazen Kuhn, Linda Begonja, Ilija Ivezič, Ivo Gregurevič en Boris Buzancič.

Droogkomische politieke satire over sluimerend communisme en kapitalistisch opportunisme op een kwakkelend eilandje voor de Kroatische kust dat al jaren geen toerist meer heeft gezien. Voormalig partizaan en fervent communist Marinko en zijn kameraden (Ilija Ivezic e.a.) leven op wanneer tijdens een nachtelijke begrafenis de geest van voorganger Tito verschijnt. Zij geloven dat hun held is teruggekeerd om orde op zaken te stellen. Terwijl het verhaal over Tito als een lopend vuur over het eiland gaat probeert de burgemeester, die in de magere jaren het museum en de lokale horeca heeft opgekocht, een slaatje te slaan uit het resulterende 'socialistisch-spiritueel toerisme' met als ultieme droom een heus Tito-pretpark. De eilandkolder blijft niet onopgemerkt en politieman Stipan (Drazen Kuhn) komt vanaf het vasteland de zaak onderzoeken, bijgestaan door speurneuzen Mulderic en Skulic. Regisseur en scenarist Vinko Bresan (1964) verbeelde de sociaal-politieke veranderingen in zijn land met een grenzeloos gevoel voor humor. Een topkomedie die fijntjes de draak steekt met blind vertrouwen in leiders en -ismen.