Ana María Campoy

Acteur

Ana María Campoy is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

La Boutique

1967 | Komedie

Argentinië/Spanje 1967. Komedie van Luís Garcia Berlanga. Met o.a. Sonia Bruno, Rodolfo Deban, Ana María Campoy en Lautaro Murúa.

Om meer aandacht van haar man te krijgen, simuleert een jonge vrouw een ongeneeslijke ziekte... Een van de grootste vergissingen van de grote Berlanga.

Las Mujeres los prefieren tontos

1965 | Komedie

Argentinië/Spanje 1965. Komedie van Luis Saslawsky. Met o.a. Luis Sandrini, Ana María Campoy en Manuel Benito Sabatini.

Samen met haar minnaar probeert een getrouwde vrouw haar echtgenoot te doden. Zeer middelmatig, kenmerkend voor de decadentie van de Argentijnse komiek Luis Sandrini.

Cinco rostros de mujer

1946 | Drama

Mexico 1946. Drama van Met o.a. Arturo de Córdova, Pepita Serrador en Ana María Campoy.

Als een oude vrijgezel wordt uitgenodigd door een onbekende vrouw, komt zijn hele vroegere liefdesleven weer bij hem boven. Een zeer zwakke film en boordevol 'flash-backs'

Tierra sedienta

1945 | Drama, Romantiek

Spanje 1945. Drama van Rafael Gil. Met o.a. Ana María Campoy, Julio Peña, Mary Delgado en Fernando Rey.

De bouw van een groot waterreservoir dichtbij een dorp in de woestijn verstoort een liefdesgeschiedenis. Een van de minst slechte films van deze regisseur.

Espronceda

1945 | Biografie, Romantiek

Spanje 1945. Biografie van Fernando Alonso Casares. Met o.a. Armando Calvo, Amparo Rivelles, Ana María Campoy en Fernando Fernán-Gómez.

De dichter Espronceda houdt van een jong buitenlands meisje, maar haar moeder verzet zich tegen een eventueel huwelijk...Romantische onzin rondom een van de belangrijkste Spaanse schrijvers.

Es peligroso asomarse al exterior

1945 | Komedie

Spanje 1945. Komedie van Alejandro Ulloa. Met o.a. Ana María Campoy, Alejandro Ulloa, Erico Fraga en Fernando Fernán-Gómez.

Een rijke erfgename compromitteert zich met drie verschillende mannen in even zoveel steden in de wereld...Een vrij vermakelijke komedie, die geïnspireerd is op het oorspronkelijke stuk van Jardiel Poncela.

5 lobitos

1945 | Komedie

Spanje 1945. Komedie van Ladislao Vajda. Met o.a. Ana María Campoy, Antonio Casal en Julia Lajos.

Vijf arbeiders worden ontslagen om plaats te maken voor vijf efficiënte zusters, die uiteindelijk met hen zullen trouwen. Deze nietszeggende komedie steekt echter toch boven het gemiddelde van de Spaanse cinema in de jaren veertig uit.

Un Marido a precio fijo

1942 | Komedie

Spanje 1942. Komedie van Gonzalo Delgrás. Met o.a. Lina Yegros, Rafael Durán, Ana María Campoy en Jorge Greiner.

Een miljonairsvrouw neemt een pechvogel in dienst opdat hij in het bijzijn van vrienden doet alsof hij haar echtgenoot is. Haar eigenlijke echtgenoot is er intussen met hun beider fortuin vandoor gegaan. Een conventionele komedie die toch te waarderen valt door een zekere bevalligheid.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ana María Campoy op televisie komt.

Reageer