Suzanne Grey

Acteur

Suzanne Grey is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Jo la Romance

1949 | Drama, Muziek

Frankrijk 1949. Drama van Gilles Grangier. Met o.a. Georges Guétary, Ginette Leclerc, Noëlle Norman, Suzanne Grey en Nina Myral.

Een waardeloos scenario geeft Guétary gelegenheid een liefdesliedje te kwelen. Het niveau van een fotoroman uit dezelfde periode. Het spel van Guétary is ook niet om over naar huis te schrijven. De andere acteurs trachten de meubels te redden in deze weeë geschiedenis over een onmogelijke liefde, die tenslotte natuurlijk alle hindernissen overwint. Een van de meest smakeloze films van Grangler, ook al zit het technisch allemaal wel goed in elkaar. Ook bekend als CELLE QUE J'AIME.

Les orphelins de Saint-Vaas

1948 | Drama

Frankrijk 1948. Drama van Jean Gourguet. Met o.a. Zizi, Suzanne Grey, Lucile Mohain, Georges Chamarat en Albert Parrain.

De beschrijving van een familiedrama in genoemde provincieplaats, zich afspelend onder de bange ogen van drie kinderen. Een knap slot, omdat het alles in het midden laat. Een tamelijk realistische en soms subtiele schets. Wat een verrassing te ontdekken dat een film van Jean Gourguet nu eens te pruimen is!

L'éventail

1947 | Komedie, Romantiek

Frankrijk 1947. Komedie van Emile E. Reinert. Met o.a. Dany Robin, Marguerite Moreno, Claude Dauphin, Lucien Baroux en Henri Vidal.

Een jong meisje beleeft dolle avonturen nadat ze het pensionaat verlaten heeft, met uiteraard diverse amoureuze perikelen en een huwelijk tot besluit. Jacques Companeez en Marc-Gilbert Sauvajon schreven het scenario van deze onschuldige en fris gespeelde komedie. Ook bekend als L'ÎLE AUX NUAGES.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Suzanne Grey op televisie komt.

Reageer