Carlos Montilla

Acteur

Carlos Montilla is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La mágica aventura de Óscar

2000 | Familiefilm, Avonturenfilm

Colombia/Spanje/Venezuela 2000. Familiefilm van Diana Sánchez. Met o.a. Alberto de Faría, Bárbara Garófalo, Samantha Dagnino, Carlos Montilla en Lindsabel Noguera.

Recht toe, recht aan verhaal over de held uit de titel (De Fari[KA1]a) en zijn zusje Miranda (Gar[KA1]ofalo) die samen met hun hond Friskie hun moeder (Noguear) achterna reizen en onderweg allerlei spannende avonturen beleven en altijd uit een benarde situatie gered worden door een geheimzinnige vreemdeling. Oplettende kijkertjes krijgen misschien door wie dat is. Het scenario is van regisseuse Sánchez, Joelle Lecoin, Yutzil Martínez, Miguel Perera en Bella Ventura.

Wedding Bell Blues

1996 | Romantiek, Komedie

Verenigde Staten 1996. Romantiek van Dana Lustig. Met o.a. Illeana Douglas, Paulina Porizkova, Julie Warner, Charles Martin Smith en Debbie Reynolds.

Micki, Tanya en Jasmin, drie leuke meiden, vatten het plan op naar Las Vegas te trekken, daar een man aan de haak te slaan, te trouwen en dadelijk weer te scheiden. Dat alles willen ze klaar spelen in 24 uur, alleen om te kunnen zeggen dat ze voor hun dertigste getrouwd zijn geweest!

La oveja negra

1987 | Drama

Venezuela 1987. Drama van Román Chalbaud. Met o.a. Eva Blanco, Zamira Segura, Javier Zapata en Carlos Montilla.

Een groep dieven en randfiguren aangevoerd door een vrouw leven in een grote ruimte waar ze hun eigen wereldje hebben gecreëerd. Een hulp zoekende jonge vrouw duikt bij hen onder. Wanneer haar man haar vindt en haar mee naar huis wil nemen, weigert ze mee te gaan, waarop hij besluit om met de bewuste bende af te rekenen. Ook de politie gebruikt alle middelen om inbreuk te maken op hun territorium, maar dat mislukt telkens. Een ongelijkmatige film van een van de belangrijkste Venezolaanse regisseurs.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlos Montilla op televisie komt.

Reageer