Emimmo Salvi is regisseur en producer.
Er zijn 6 films gevonden.

Un Gangster llegado de Brooklyn

1968 | Komedie

Italië/Spanje 1968. Komedie van Emimmo Salvi. Met o.a. Akim Tamiroff, Little Tony, Evi Marandi en Jesús Puente.

Een Amerikaanse gangster keert terug naar zijn geboortestad Rome, en stuit daar op een rock-en-roll-school die naast zijn huis gevestigd is. Een uiterst stompzinnige komedie, ter meerdere eer en glorie van de toenmalige beroemde Italiaanse zanger Little Tony.

Tre colpi di winchester per Ringo

1966 | Western

Italië 1966. Western van Emimmo Salvi. Met o.a. Gordon Mitchell, Mickey Hargitay en Milla Sannoner.

Een doorsnee-western over Ringo die de strijd aanbindt met een corrupte sheriff. Salvi schreef het scenario samen met Ambrogio Molteni.

Il tesoro della foresta pietrificata

1965 | Avonturenfilm, Actiefilm, Fantasy

Italië 1965. Avonturenfilm van Emimmo Salvi. Met o.a. Gordon Mitchell en Ivo Payer.

De koning der Nibelungen en de koningin der Walkure verdedigen uit alle macht het gouden zwaard tegen de binnendringende Vikingen. Indrukwekkend camerawerk, goede actie- scènes, maar slecht spel.

Vulcano, figlio di Giove

1962 | Avonturenfilm, Historische film

Italië 1962. Avonturenfilm van Emimmo Salvi. Met o.a. Gordon Mitchell, Bella Cortez, Annie Gorassini en Furio Meniconi.

Een vrij primitieve spektakelfilm waarin twee goden uit de Griekse mythologie vechten om de dochter van Jupiter die echter verliefd is op een sterveling.

Le sette fatiche di Ali Baba

1962 | Avonturenfilm

Italië 1962. Avonturenfilm van Emimmo Salvi. Met o.a. Rod Flash Ilush, Bella Cortez, Furio Meniconi, Liliana Zagra en Amedeo Trilli.

De legendarische dief van Bagdad, Ali Baba, gespeeld door he- man Ilush (ook bekend als Iloosh) is verdwaald in een peplum- avontuur in de woestijn. De gevreesde tiran Meniconi probeert de schat der Sarascenen van koning Trilli te stelen alsmede diens schone maagdelijke dochter. De handige roverhoofdman, die in deze spektakel-film een fraaie gespierde verschijning is, weet erger te voorkomen temidden van de bordkartonnen decors in een lopende band produktie.

Il Terrore dei barbari

1959 | Avonturenfilm, Historische film, Drama

Italië 1959. Avonturenfilm van Carlo Campogalliani. Met o.a. Steve Reeves, Bruce Cabot, Chelo Alonzo, Giulia Rubini en Andrea Checchi.

Als Verona door de Longobarden wordt overvallen, wordt een graaf gedood en gaat zijn zoon het verzet tegen de barbaren leiden. Ondanks zijn verliefdheid op een Longobardijnse prinses, wat het allemaal nog moeilijker maakt, wordt hij de overwinnaar. Deze rommelig gemonteerde spektakelfilm biedt nauwelijks gelegenheid om het verhaal te volgen en de krachtpatserij van Reeves is wel erg doorzichtig getruceerd. Ook voor het genre onder de maat. Scenario van Nino Stresa, Gino Mangini en regisseur Campogalliani. Camerawerk van Adalberto Albertini.