Felicia Mercado

Acteur

Felicia Mercado is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Killing Zone

1990 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Addison Randall. Met o.a. Deron McBee, James Dalesandro, Melissa Moore, Armando Sylvestre en Augustine Beral.

Mexicaanse drugsgangster Carmen Vasquez (Dalesandro) zaait dood en verderf in L.A. uit wraak omdat zijn broer in een Amerikaanse gevangenis crepeerde. De autoriteiten staan met de handen in het haar en schakelen tenslotte ex-DEA-agent Sam Bodine (Sylvestre) in, die met de drugsboss nog een appeltje te schillen had. Voormalig agent Bodine wordt geholpen door zijn gespierde neef Garret Bodine (McBee) en in de finale wordt de gehate drugsboss neergelegd tijdens een vuurgevecht. Hoewel het allemaal pure routine is, is deze harde actiefilm vlot gedaan en heel onderhoudend. Het was uiteraard niet origineel genoeg voor de grote zalen, maar ruimschoots voldoende voor het tv- en video- circuit. Scenario van regisseur Randall en camerawerk werk van F. Smith Martin.

La Chica de la piscina

1987 | Komedie

Spanje 1987. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Arturo Fernández, Felicia Mercado, Mary Carrillo en Mayrata O'Wisiedo.

Drie vroegere geliefden van een televisie-presentator besluiten, om hem uit zijn huidige depressie te halen, een gezamenlijk cadeau aan te bieden in de vorm van een aantrekkelijk meisje. Gebaseerd op een toneelstuk van Santiago Moncado, die ook het script bewerkte voor het witte doek, zonder succes, omdat de filmversie geschikter blijkt voor televisie dan voor de bioscoop. Een flop.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Felicia Mercado op televisie komt.

Reageer