Marina Ustimenko

Acteur

Marina Ustimenko is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Emelya und der Zauberfisch

1992 | Familiefilm, Fantasy

SU 1992. Familiefilm van Boris Rytsarev. Met o.a. Alexander Poljanin, Juliana Romaschina, Swetlana Haritonowa, Sergej Barabanschiwkow en Anatolij Kuznecow.

Emelya (Poljanin) is een luiwammes. Wanneer hij op een dag met veel tegenzin voor zijn moeder water gaat halen in de bevroren stroom, haalt hij tot zijn grote verbazing een vis op. Een nog grotere verrassing volgt wanneer de vis hem smeekt om hem terug te werpen. De jongen doet het en als dank mag hij een wens doen. Hij wenst dat alle voorwerpen aan zijn wil gehoorzamen. De dorpelingen zijn bang voor zijn krachten. Hij wordt bij de tsaar ontboden die hem in dienst wil nemen. Tot ieders ontsteltenis weigert hij. Een naïef sprookje vol tovervissen, trollen, draken en betoverde bossen, maar zo amateuristisch gemaakt dat het zelfs twijfelachtig is of kinderen erdoor geboeid zullen worden. Er wordt tevens overgeacteerd. Het is niet angstaanjagend of sprookjesachtig en ook niet grappig. De regisseur baseerde zich voor zijn scenario op een Russisch sprookje. Michail Rogowoj en Boris Seredin stonden achter de camera.

Imia

1988 | Drama

SU 1988. Drama van Boris Rytsarev. Met o.a. Oleg Demidov, Valeri Troshin, Valentin Golubenko en Marina Ustimenko.

Per vergissing (zijn naam was verkeerd gespeld) wordt een recruut ingedeeld bij een afdeling van het Rode Leger, dat volledig bestaat uit misdadigers. Misschien aardig als illustratie van 'Hoe Het Gaat in het Rode Leger', maar meer ook niet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marina Ustimenko op televisie komt.

Reageer