Joseph Kuo

Regisseur

Joseph Kuo is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Shaolin's Born Invincible

1980 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1980. Actiefilm van Joseph Kuo. Met o.a. Susiana Kuo-Poon, Huang Chia-Ta, Lo Lieh, Nancy Yan en Chen Pei-Ling.

In deze kostuum-zwaardvechtersfilm wordt een bloedvete uitgevochten tussen twee rivaliserende Kung Fu-scholen. Een onafgebroken expos[KA1]e van onorthodoxe [KL]martial arts[KLE]-stijlen, met twee coryfee[KA3]en van de Hong Kong-cinema (Huang Chia-Ta en Lo Lieh) in gave schurkenrollen. Een snerpende knokfilm. Video-titel: BORN INVINCIBLE.

The World of Drunken Master

1979 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1979. Actiefilm van Joseph Kuo. Met o.a. Jack Long, Simon Lee, Jeanie Chang en Mark Long.

Twee meesters in de Drunken Master/Kung fu-stijl halen herinneringen op aan hun even turbulente als baldadige jeugdjaren. Geanimeerd acteerwerk, virtuoze schermutselingen. Typisch voor de liefhebber.

The 8 Masters of Shaolin

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Joseph Kuo. Met o.a. Carter Hwang, Chia Ling en Lung Chun Erh.

Li Chin is door monniken opgevoed maar zodra hij hoort dat zijn vader vermoord is komt hij in actie. Voor hij de dader vindt, moet hij heel wat gevechten leveren. Uiteindelijk blijkt zijn oom - zijn vaders broer - de dader te zijn, waarna de climax van de film volgt. Daartussendoor loopt nog een dun liefdesverhaaltje en het geheel speelt in het China van de 17e eeuw.

The 18 Bronzemen

1978 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1978. Actiefilm van Joseph Kuo. Met o.a. Polly Shang-Kuan, Tien Peng, Huang Chia-Ta, Chiang Nan en Chang Yi.

Tijdens de Ching-Dynastie vluchten vele Ming-gezinde Kung Fu-vechters voor het wrede Manchu-bewind naar afgelegen boeddhistische Shaolin-kloosters, die door de regering dan ook worden beschouwd als loyalistische verzetshaarden. Bevelen gaan uit om de kloosters met de grond gelijk te maken. Over dit conflict gaat deze kostuumfilm, die vlotte Kung Fu- zwaardavonturen biedt in een enigszins huilerig, melodramatisch kader.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joseph Kuo op televisie komt.

Reageer