Klara Jandova

Acteur

Klara Jandova is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Král sokolu

2000 | Familiefilm, Fantasy, Drama

Duitsland/Hongarije/Tsjechië/Slowakije/Polen/Frankrijk 2000. Familiefilm van Václav Vorlícek. Met o.a. Brano Holicek, Vladimir Jedlovsky, Waldemar Kownacki, Klara Jandova en Juraj Kukura.

Als de vader van de vijftien-jarige Thomas (Holicek) door de wolven gedood wordt, wil hij samen met zijn grootvvader aan de gevreesde slotheer Balador (Kukura) een stukje land vragen om de grond te bewerken zodat ze in leven kunnen blijven. Tenslotte was Thomas` vader paardenknecht bij Balador. Als zij de stoute schoenen hebben aangetrokken en zich in de burcht wagen, blijkt het een vrolijke boel te zijn vanwege de verjaardag en tegelijkertijd de verloving van Baladors dochter Formina (Jandova). Ze ontdekken dat valkenier Iver (Langmajer) van het feestgedruis listig gebruik maakt om middels een intrige de positie in te nemen van de in ongenade gevallen Vagan (Kownacki). Thomas die voor geen kleintje vervaard is, zorgt er voor dat Vagan weer in ere wordt hersteld. Hij wordt beloond met het valkeniersschap en grootvader krijgt zijn lapje grond. Een aardige sprookjesfilm met spontaan spel van de jeugdige hoofdrollen. Het eenvoudige gestructureerde scenario van Ondrej Sulaj is gebaseerd op het jeugdboek van Josef Cíger Hronský. Het camerawerk is van Emil Sirotek.

Bizon

1989 | Familiefilm, Fantasy

Servië en Montenegro 1989. Familiefilm van Moris Issa en Elmar Klos. Met o.a. Adam Parma, Klara Jandova, Eva Matalova en Gabriela Osvaldova.

Een eenzaam jongetje beleeft in zijn fantasie een spannend avontuur met een buitenaards wezen in de ruimte.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Klara Jandova op televisie komt.

Reageer