Guy Maria

Regisseur, Acteur

Guy Maria is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Un Sacré zizu

1975 | Komedie, Erotiek

Frankrijk 1975. Komedie van Guy Maria. Met o.a. Patrice Cuny en Alice Arno.

Een succesvolle autodief wil zijn vak vaarwel zeggen, maar zijn aan luxe gewende vriendin wil hem aan de slag houden. De slogan bij dit oninteressante sekswerkje was destijds: 'Aan de Rivièra wordt het bloed warmer, de vrouwen weker en de mannen heter...' Opwindender dan deze slogan wordt de film niet. Ook bekend als HARD CORE STORY.

Les karatéchattes

1975 | Erotiek, Misdaad

Frankrijk 1975. Erotiek van Guy Maria en Paul. Met o.a. Patrice Cuny, Olivier Oll, Gilbert Servien, Alice Arno en Véra Valmont.

De leden van een judoclub uit de buurt van Marseille houden zich behalve met deze sport ook met andere, minder onschuldige spelletjes bezig. Er komt een verkrachting in voor en er wordt ook nog losgeld gevraagd, maar alles komt weer op zijn pootjes terecht. Deze onzinnige film druipt langs alle kanten van het amateurisme. En er komt maar geen einde aan! Ook bekend als LES BANDEUSES.

Les Septs partouzards de l'ouest

1974 | Western, Erotiek

Frankrijk 1974. Western van Jean-Marie Pallardy. Met o.a. Gilbert Servien, Jean Luisi, Guy Maria, Jean-Marie Pallardy en Alice Arno.

Een Franse seksfilmversie van GUNFIGHT AT THE O.K. CORRALL - je moet het zien om te geloven! Het bos van Fontainebleau doet dienst als Monument Valley en verder bestaat de sfeerschepping eruit dat de acteurs hun baard hebben laten staan en een katoenen hemd dragen. De seksscènes zijn bovendien afkomstig uit een totaal andere film of uit een doos overschotjes, maar kloppen in ieder geval niet met de rest van de toch al niet bepaald zinvolle intrige. Als worst of the worst een onovertroffen dijenkletser en vermoedelijk een van de slechtste films ooit gemaakt.

Les déchaînées

1973 | Thriller, Actiefilm, Erotiek

Frankrijk 1973. Thriller van Guy Maria. Met o.a. Bob Asklof, Jean-Michel Dhermay, Anne Kerylène, Marie-Georges Pascal en Jacqueline Laurent.

Tussen twee stuntmannen, leden van een cascadeurs-show, heerst rivaliteit om de gunsten van een meisje met het gevolg dat één van hen een roofoverval pleegt met achterlating van het bewijsmateriaal dat in de richting van zijn mededinger wijst. De film is een soort seksthriller met eentonig motorstuntwerk en veel bloot.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Guy Maria op televisie komt.

Reageer