Miki Mizuno

Acteur

Miki Mizuno is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Guilty of Romance

2011 | Misdaad, Drama

Japan 2011. Misdaad van Shion Sono. Met o.a. Miki Mizuno, Megumi Kagurazaka en Makoto Togashi.

Tokio wordt opgeschrikt door een crimineel die graag puzzelt met stukken vrouw en stukken etalagepop. Tegelijkertijd ontvouwt zich een Belle du Jour-verhaal over een verveelde huisvrouw die verzeild raakt in nachtelijke hoererij. Het vuurwerk begint als de twee verhalen elkaar kruisen, in het desoriƫnterende neondecor van de duistere buurtjes in Tokio. Guilty of Romance is het slotdeel van Sono's Haat-trilogie, na Love Exposure (2008) en Gold Fish (2010). De director's cut van 144 minuten bevat een half uur extra speurwerk van de detectives.

Gamera 2: Region Shurai

1996 | Sciencefiction, Horror

Japan 1996. Sciencefiction van Shusuke Kaneko. Met o.a. Toshiyuki Nagashima, Miki Mizuno, Tamotsu Ishibashi, Mitsuru Fukikoshi en Ayako Fujitani.

Een groene komeet stort neer nabij Sappore, de hoofdstad van het eiland Hokkaido in Noord-Japan. Twee mannen van het Defence Force Chemical Team haasten zich ter plaatse en zijn verwonderd dat er nergens brokstukken te vinden zijn. Volgens een onderzoekster ter plaatse zou de komeet zichzelf verplaatst hebben. Ondertussen wordt Sappore aangevallen door een zwerm reuze-insecten, die hun nesten maken in de treinen in een metrotunnel. Vreemde planten schieten op uit de tunnels en deze bedreigen het leven in Sappore. Maar dan verschijnt Gamera, het monster dat de mensheid zal redden. Onbezorgde camp in de tweede aflevering van de revival van het Japanse filmmonster uit de jaren 1960. Zoals typisch voor deze films vormen de speciale effecten (van Shinji Higuchi) het belangrijkste onderdeel van de film. Beter gemaakt en minder kitcherig dan zijn voorgangers uit de prehistorie blijft het toch een stripverhaal voor de liefhebbers van het genre. Kazunori Ito schreef het scenario en Jun'Ichi Tozawa stond in voor de fotografie. Internationale titel: GAMERA 2: ASSAULT OF THE LEGION. Scope. Dolby Stereo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Miki Mizuno op televisie komt.

Reageer