Elisa Montés is acteur.
Er zijn 28 films gevonden.

Polvos mágicos

1979 | Erotiek

Italië/Spanje 1979. Erotiek van José Ramón Larraz. Met o.a. Alfredo Landa, Carmen Villani, Elisa Montés, Eduardo Fajardo en Carmen de Lirio.

Op een kasteel met een slechte reputatie worden bezoekers ontvangen. Een onverteerbare kruising tussen horror en erotiek enerzijds en de satire op het politieke klimaat in het toenmalige Spanje anderzijds.

El Ultimo guateque

1977 | Komedie

Spanje 1977. Komedie van Juan José Porto en Juan Jose Porto. Met o.a. Miguel Ayones, Beatriz Rossat, Elisa Montés, Beatriz Rossat ea en Cristina Galbó.

Een liefdesverhaal wordt gebruikt als voorwendsel voor een nostalgische beschrijving van de jeugd uit de jaren zestig. De eerste speelfilm van Porto, een kassucces net zoals de muzikale begeleiding, die een potpourri van de populairste hits uit die tijd is.

El Francotirador

1977 | Misdaad

Spanje 1977. Misdaad van Carlos Puerto. Met o.a. Paul Naschy, Blanca Estrada, Elisa Montés, Carlos Casaravilla en Antonio Vilar.

Een geesteszieke probeert een aanslag op het leven van Franco te plegen. Een onuitstaanbare, ongerijmde, zeer slechte film.

Carne apaleada

1977 | Drama

Spanje 1977. Drama van Javier Aguirre. Met o.a. Esperanza Roy, Bárbara Rey, Elisa Montés, Julieta Serrano en Terele Pávez.

In een vrouwengevangenis raken twee gevangenen nauw met elkaar bevriend. Een enigszins ruw gevangenisdrama met een lauwe cinematografische levendigheid.

Fulanita y sus menganos

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Victoria Vera, Manolo Gómez Bur, Antonio Vilar, Alberto de Mendoza en Elisa Montés.

Alvorens naar een congres voor prostituées in Parijs te gaan, herinnert de Spaanse afgevaardigde zich de leukste voorvallen uit haar carrière. Een totale verspilling van een uitstekend idee.

Der Todesrächer von Soho

1972 | Thriller, Mysterie

Duitsland/Spanje 1972. Thriller van Jesús Franco. Met o.a. Fred Williams, Elisa Montés, Horst Tappert, Luis Morris en Barbara Rütting.

Een politierechercheur moet een reeks moorden ophelderen. Deze absurde, onsamenhangende, maar op aangename wijze krankzinnige film is een uitgesproken voorbeeld van pulp. Een van de laatste films die de Duitse cinema heeft gewijd aan het werk van Edgar Wallace, in een co-productie met Spanje.

Estudio amueblado 2 P

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van José María Forqué. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, José Luis Lopéz Vázquez, Amparo Soler Leal, Esperanza Roy en Soledad Miranda.

Twee ambtenaren maken gebruik van een computer om succes te hebben bij de vrouwen...Een pseudo-erotische komedie naar de smaak van die tijd, die niet zo slecht is als men wellicht zou kunnen veronderstellen. Dit komt hoofdzakelijk door de voortreffelijke rolverdeling.

Hoy como ayer

1966 | Komedie, Fantasy

Spanje 1966. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. José Luis Ozores, Antonio Ozores, Conchita Velasco, Gracita Morales en Francisco Rabal.

Een man uit de jaren twintig stapt uit een portret om een journalist uit de jaren zestig te laten zien in hoeverre de tijden veranderd zijn. Een buitensporige en acceptabele komedie, met een cast van zeker belang in de Spaanse cinema.

Operación relámpago

1965 |

Italië/Spanje 1965. Georgio Simonelli. Met o.a. Franco Franchi, Ciccio Ingrassia, Fernando Rey, Andrea Bosic en Rosalba Neri.

Twee simpele zielen komen oog in oog te staan met Goldfinger en zijn oosterse huurmoordenaar. Een parodie op de beroemde Bond- film GOLDFINGER, kenmerkend voor de grove humor van het paar Franchi-Ingrassia. Scenario van Sandro Contienza, Dino Verde en Leonardo Marin.

El Proscrito del Río Colorado

1965 | Western

Spanje 1965. Western van Maury Dexter. Met o.a. George Montgomery, Elisa Montés, José Nieto, Jesús Tordesillas en Miguel del Castillo.

De enige Europese western die Montgomery gemaakt heeft en in feite niet zo'n heel spannende. Veel romantiek is er te vinden en dat gaat ten koste van de actie. Montgomery is de lijfwacht van de plaatselijke gouverneur in Noord-Mexico en krijgt het aan de stok met een bende outlaws die de omgeving onveilig maakt. Ondertussen is zowel hij als zijn baas verliefd op hetzelfde meisje. Hoewel het een puur Spaanse produktie is, kent de film ook een Italiaanse titel. In Amerika werd de film onder de Engelse titel alleen op tv vertoond. Buiten de Zuideuropese landen is de film nergens voor bioscoopvertoning uitgebracht. Ook bekend als DJANGO KILLER PER L'ONORE en THE OUTLAW OF RED RIVER.

2 toreros de aupa

1965 | Komedie

Spanje/Italië 1965. Komedie van Giorgio Simonelli. Met o.a. Franco Franchi, Ciccio Ingrassia, Elisa Montés en Silvia Solar.

Twee Italiaanse boeren raken betrokken in een drugsintrige. De typische komedie gemaakt ter meerdere eer en glorie van het komische duo Franchi-Ingrassia.

Eva 63

1963 | Komedie

Spanje 1963. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Laura Valenzuela, Jorge Rigaud, Elvira Quintillá, Elisa Montés en Soledad Miranda.

Het verhaal van vijf heel verschillende jonge mensen. Een onbetekenende komedie zonder enige originaliteit.

Suspendido en sinverguenza

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. José Luis Ozores, Antonio Ozores, Elisa Montés en Antonio Prieto.

Een keurige jongeman wil zijn leven veranderen, maar tevergeefs.Een zeer slechte komedie, die echter hoe dan ook beter is dan de meer recente films van Ozores.

La Cuarta ventana

1962 | Misdaad

Spanje 1962. Misdaad van Julio Coll. Met o.a. Emma Penella, Elisa Montés, Terele Pávez en Leo Anchóriz.

Op zekere dag vinden drie jonge en vlotte naaisters in de flat die zij delen het lichaam van een doodgebloed meisje. Deze acceptabele thriller werd geregisseerd door een kundige regisseur, met de zusters Emma Penella, Elisa Montés en Terele Pávez in de hoofdrollen.

Salto mortal

1961 | Komedie

Spanje 1961. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. José Luis Ozores, Roberto Camardiel, Antonio Ozores, Diana Lorys en Elisa Montés.

De artiesten van een goedkoop circus zetten een plan op teneinde hun financiële situatie beter te maken. Een slechte film van Ozores maar toch iets beter dan de films die hij tegenwoordig regisseert.

El Casco blanco

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Pedro Bonvehi. Met o.a. José Luis Ozores, Elisa Montés, Anne Vernon en Raymond Pellegrin.

Een arme stakker droomt ervan agent te worden. Een onbelangrijke film die zeer middelmatig genoemd mag worden.

Llegaron los franceses

1959 | Oorlogsfilm

Spanje 1959. Oorlogsfilm van Leon Klimowsky. Met o.a. Elisa Montés, Luis Peña, Isana Medel en Valeriano Andrés.

Tijdens de Spaanse onafhankelijkheidsoorlog wordt een groep rondtrekkende artiesten gedwongen tegen de Fransen te vechten. Zeer verdienstelijk, zoals gebruikelijk bij de films van de Argentijn Klimowsky.

Las 2 y media y veneno

1959 | Komedie

Spanje 1959. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. José Luis Ozores, Antonio Ozores, Elisa Montés en Fernando Rey.

Een buitensporige familie komt op het idee om een misdaad te plegen. De eerste speelfilm van Mariano Ozores met zijn broers José Luis en Antonio in de hoofdrollen.

El Amor empieza en sábado

1958 | Komedie, Romantiek

Spanje 1958. Komedie van Victorio Aguado. Met o.a. Erika Remberg, Gustavo Rojo, Elisa Montés en Germán Cobos.

Op het Spaanse filiaal van een belangrijk Amerikaans distributiekantoor wordt een inspecteur verliefd op een programmamedewerkster. Dit moet een komedie in het wereldje van de filmdistributiemaatschappijen voorstellen, vol met verhoudingen en onbeantwoorde liefdes.

Faustina

1957 | Komedie, Fantasy

Spanje 1957. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. María Félix, Fernando Fernán-Gómez, Conrado San Martín, Fernando Rey en Elisa Montés.

Een roekeloze speleoloog komt bij toeval op de drempel van de Hel een demon in hoogst eigen persoon tegen die hem zijn levensverhaal vertelt. Bescheiden, kluchtige versie van de onsterfelijke FAUST, met een uitstekende rolverdeling.

El Puente de la paz

1957 | Drama

Spanje 1957. Drama van Rafael Salvia. Met o.a. Manolo Morán, Angel Ter, José Luis Ozores, Juan Calvo en Antonio Ozores.

Twee grootgrondbezitters komen overeen een brug te laten bouwen die hun respectievelijke gebieden samenvoegt. Ze willen echter de landarbeiders die de bouw uitvoeren niet betalen. Een tweeslachtige en paternalistische visie op de landbouwproblematiek.

El Batallón de las sombras

1957 | Drama

Spanje 1957. Drama van Manuel Mur Oti. Met o.a. Rolf Wanka, Tony Soler, Antonio Vico, Alicia Palacios en Albert Lieven.

De film verbeeldt de dromen, verwachtingen en hartstochten van de bewoners van een flatgebouw. Een pretentieuze maar zeker geen slechte film, met een zeer goede rolbezetting zeker voor de Spaanse film uit die tijd.

El Aprendiz de malo

1957 | Komedie

Spanje 1957. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. José Luis Ozores, Elisa Montés, Antonio Ozores en Julia Martínez.

Een arme stakker uit een dorp besluit een baby te ontvoeren, om van het losgeld de kleren te kopen die hij nodig heeft om te kunnen werken. Deze matige komedie maakt gebruik van de talenten van de gebroeders Ozores.

La Vida en un bloc

1956 | Komedie

Spanje 1956. Komedie van Luis Lucía. Met o.a. Alberto Closas, Elisa Montés, María Asquerino en José Luis Ozores.

Een zeer precieze arts schrijft alles op in zijn blocnote die hij altijd bij zich draagt...De fotografie is van een van de meest opmerkelijke Spaanse cameramensen, Cecilio Paniagua.

Los 10 mandamientos

1954 | Drama

Spanje 1954. Drama van Francisco Elías. Met o.a. Mario Cabré, Elisa Montés, Pilar Rivel en Félix De Pomés.

Twee echtparen koesteren een diepgewortelde haat voor elkaar. Een zeer middelmatige film die nauwelijks in de roulatie kwam.

Elena

1954 | Drama

Spanje 1954. Drama van Jesús Pascual. Met o.a. María Rivas, Gracita Morales, Elisa Montés en Alfonso Estela.

De verschillende wegen die drie zeer verschillende meisjes uit een tuchtschool inslaan. Een vrome en moralistische film, die bovendien zeer vervelend is.

11 pares de botas

1954 | Sportfilm

Spanje 1954. Sportfilm van Francisco Rovira Beleta. Met o.a. José Suárez, María del Carmen Prado, Elisa Montés en Manolo Morán.

Een voetballer ziet zijn huwelijk gevaar lopen doordat hij wordt achtervolgd door een vrouwelijke fan. Grove en tevens pretentieuze film.

El Mensaje

1953 | Avonturenfilm

Spanje 1953. Avonturenfilm van Fernando Fernán-Gómez. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Elisa Montés, Antonio Prieto en José María Lado.

Tijdens de Spaanse Vrijheidsoorlog moet een belangrijke boodschap naar de opperbevelhebber worden gebracht. Dit was de eerste film die Fernán-Gómez alleen regisseerde; tevens de film waarin de actrice Montés haar debuut maakte.