Caroline Levy is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Walking on Sunshine

2014 | Musical, Romantiek

Verenigd Koninkrijk 2014. Musical van Max Giwa en Dania Pasquini. Met o.a. Hannah Arterton, Leona Lewis en Giulio Berruti.

Filmversie van op populaire jaren tachtig-liedjes gebaseerde musical.

Nobody Someday

2002 | Documentaire, Muziek

Verenigd Koninkrijk 2002. Documentaire van Brian Hill. Met o.a. Robbie Williams, Guy Chambers, Gary Nuttall, Fil Eisier en Yolanda Charles.

In 2001 maakte de Britse popster Robbie Williams een Europees toernee. Dit werd gefilmd door Hill, die in beginsel flink wat vrijheid kreeg. Het resultaat is oppervlakkig en geeft weinig inzicht in wat er kijken komt tussen de coulissen en op de b[KA3]uhne. In Zweden staat Robbie die het bijna dun door de broek loopt, voor een saai publiek, dat hij met minachting behandelt. In Denemarken begint hij op te warmen en in Duitsland (Stuttgart) duwt een gek hem van het podium. In een hotel kan hij niet de suite krijgen die hij wil, waarop hij in een gefingeerde woede uitbarst. Na Frankrijk, waar de kijker enkele zeer goede zwart-wit beelden krijgt van het concert, komt Nederland. Van Robbie zelf leren we dat hij vroeger drugs gebruikte en veel dronk; dat is nu veranderd en iedereen drinkt mineraalwater en speelt kaart om de tijd te doden. We maken kennis met zijn assistente Josie Cliff, die probeert om Robbie een gelukkig mens te laten zijn, want anders verkoopt hij geen muziek CD's. Weinig over de muziek zelf, niets over het repeteren voor het optreden, de keuze van het programma en Robbie's leven als popmusicus. Wel een promotiefilm over Robbie, waarmee zijn fans zich heel gelukkig zullen prijzen. Robbie zegt dat hij de ambitie heeft om de successen van Iggy Pop en Dave Bowie te evenaren, maar zich meer een soort Norman Wisdom voelt. Het scenario is van regisseur Hill. Het camerawerk van Simon Niblett en Michael Timney is netjes. Tegelijkertijd met het uitkomen van deze film kwam er een fotoboek op de markt. Een film van hetzelfde niveau als TRUTH OR DARE: IN BED WITH MADONNA.