Zhao Xiaorui

Acteur

Zhao Xiaorui is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Pao da chuang deng

1995 | Drama

Hongkong SAR van China/China 1995. Drama van He Ping. Met o.a. Wu Gang, Ning Jing en Zhao Xiaorui.

Een jonge vrouw erft de vuurwerkfabriek van haar vader en runt het bedrijf met succes. Als er een knappe kunstenaar ten tonele verschijnt om een opdracht voor de firma te doen, komt er romantiek in het spel. Daar is de familie van de jonge vrouw echter helemaal niet blij mee

Paoda shuang deng

1994 | Drama

China/Hongkong SAR van China 1994. Drama van He Ping. Met o.a. Ning Jing, Wu Gang, Zhao Xiaorui en Gao Yang.

Na de dood van haar ouders neemt Jing die pas negentien is, de leiding over van de vuurwerkfabriek. Met een zekere voorzienigheid was zij op de taak voorbereid, want zij kreeg de harde opvoeding die voor jongens is weggelegd; zij is dan ook voor geen kleintje vervaard en verricht haar taak met succes. Jonge, knappe kunstschilder Gang wordt gevraagd enkele kunstwerken te maken voor de onderneming. Door zijn fysieke aanwezigheid voelt de jonge Jing die enigszins gefrustreerd is door haar jeugd en door haar taak als hoofd van het bedrijf, een vrouw in zich ontwaken en raakt op hem gefixeerd. Xiaorui, een vriend van de familie die zijn lodderoog op Jing had laten vallen, vindt het niet leuk dat er een romance ontluikt tussen Jing en Gang. Dit leidt uiteindelijk tot de climax, met hulp van de familie, die de kunstenaar niet kunnen luchten of zien: een vuurwerk-wedstrijd tussen Gang en Xiaorui met de hand van Jing als inzet. Gesitueerd in de jonge Chinese republiek van de periode na 1911, gedraaid door de Chinese regisseur Ping (niet verwarren met de Taiwanese filmmaker P'ing) naar de roman van Feng Jicai. Cameraman Da Ying zorgde voor preciese, winterse landschappen, opgenomen in de Chinese provincie Shanxi, die het meest tot hun recht komen op een breed bioscoopscherm. Het Dolby- sound en de geluidseffecten mogen er beslist zijn.

Yige he bage

1987 | Oorlogsfilm

China 1987. Oorlogsfilm van Zhang Junzhao. Met o.a. Tao Zeru, Chen Daoming, Lu Xiaoyan, Zhao Xiaorui en Zhao Jianwen.

China vlak voor WI. Politiek commisaris Wang (Tao Zeru) raakt in hechtenis nadat iemand hem (ten onrechte) verraden had en wordt opgesloten bij boeven, onverlaten en ander gespuis. Ook zijn verrader (Xie Yuan) zit achter de tralies. Dan vallen de Japanners binnen en de gevangenen worden door het Rode Leger meegenomen op de terugtocht.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Zhao Xiaorui op televisie komt.

Reageer