Arturo Fernandez

Acteur

Arturo Fernandez is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Tiempos mejores

1994 |

Spanje 1994. Jordi Grau. Met o.a. Lia Chapman, Tony Canto en Arturo Fernandez.

Truhanes

1983 | Komedie

Spanje 1983. Komedie van Miguel Hermoso. Met o.a. Francisco Rabal, Arturo Fernandez, Isabel Mestres, Lola Flores en Vicky Lagos.

Een playboy-oplichter belandt voor het eerst in de gevangenis, waar een veteraan-boef hem protectie belooft in ruil voor een partnerschap na hun vrijlating. Hij geeft de veteraan een aanstelling als tuinman, maar de oude rot bemoeit zich met al zijn affaires in plaats van met de heesters. Een bravoure-rol van Rabal in een vlot gemaakte en amusante komedie die net geen slapstick wordt.

Tocata y fuga de Lolita

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Antonio Drove. Met o.a. Arturo Fernández, Pauline Challenor, Amparo Muñoz, Francisco Algora en Amparo Munoz.

Een weduwnaar wordt verliefd op de vriendin van zijn dochter. Een gedurfde komedie, gemaakt naar Amerikaans model en tevens de eerste bioscoopfilm van deze regisseur.

El Relicario

1970 | Drama

Spanje 1970. Drama van Rafael Gil. Met o.a. Carmen Sevilla, Arturo Fernández, Manolo Gómez Bur, Miguel Mateo en Arturo Fernandez.

Herverfilming van de gelijknamige film, in overeenstemming met de gebruikelijke middelmatigheid van Gil.

Currito de la cruz

1965 | Drama

Spanje 1965. Drama van Rafael Gil. Met o.a. Manuel Caño, Francisco Rabal, Arturo Fernández, Soledad Miranda en Arturo Fernandez.

De tot op heden laatste versie van de beroemde CURRITO DE LA CRUZ, nu gerealiseerd met een overdaad aan middelen en kleurenfotografie. Het artistieke resultaat was slechter dan ooit.

The Sound of Horror

1964 | Horror

Spanje 1964. Horror van Jose Antonio Nieves Conde en José Antonio Nieves Conde. Met o.a. Arturo Fernandez, Soledad Miranda, Antonio Casas, James Philbrook en Ingrid Pitt.

Een archeologische expeditie wordt geterroriseerd door een laatstelijk uitgebroed prehistorisch monster. Het is onzichtbaar, maar maakt wel een hoop herrie.

Jandro

1964 | Drama

Spanje 1964. Drama van Julio Coll. Met o.a. Arturo Fernández, Alfredo Alcón, María Mahor, Jorge Rigaud en Arturo Fernandez.

Een door de baas ontslagen mijnwerkersfamilie is op zoek naar werk... Een vermetele poging de sociale werkelijkheid aan te roeren, die in de Spaanse film van die tijd de aandacht heeft getrokken.

El ultimo verano

1961 |

Spanje 1961. Juan Bosch. Met o.a. Jeanne Valerie, Maria Asquerino en Arturo Fernandez.

Een door de baas ontslagen mijnwerkersfamilie is op zoek naar werk... Een vermetele poging de sociale werkelijkheid aan te roeren, die in de Spaanse film van die tijd de aandacht heeft getrokken.

Le Bourreau attendra

1960 | Misdaad

Frankrijk/Spanje 1960. Misdaad van Robert Vernay. Met o.a. Paul Guers, Claire Maurier, Arturo Fernandez en Robert Berri.

Een ontsnapte dwangarbeider krijgt een lift van een smokkelaarspaar en steekt met hen de Spaanse grens over. Als klap op de vuurpijl wordt hij dan nog verliefd op de vrouw. Niks nieuws onder de zon, maar verzorgd camerawerk en dito vertolking.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arturo Fernandez op televisie komt.

Reageer