Pupo De Luca is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Elena si, ma... Di Troia

1973 | Erotiek, Komedie

Italië 1973. Erotiek van Alfonso Brescia. Met o.a. Don Backy, Pete Landers, Christa Linder, Michael Forest en Howard Ross.

Slappe seksklucht voor onvolwassenen tegen de achtergrond van een quasi mythologisch verhaal over twee bijna zwakzinnige domkoppen (Backy en Landers), die per ongeluk Helena van Troje (Linder) bevrijden en het losgeld in de wacht slepen. Obligaat bloot, weinig verhaal, kortom een langdradig spaghetti-spektakel. Het is bijna niet te geloven maar aan het scenario knoeiden vier volwassen kerels, die daarbij nog geholpen werden door de regisseur: Vittorio Vighi, Renzo Genta, Pietro Regnoli en Mario Amendola. Het camerawerk is van Oberdan Troiani.

Il Decamerone proibitissimo

1972 | Erotiek

Italië 1972. Erotiek van Gino Martinelli. Met o.a. Krista Nell, Laetizia Le Hir, Pupo De Luca en Riccardo Garrone.

Nog maar eens ondeugende seksverhalen naar Boccaccio`s [KL]Decamerone[KLE], met het verhaal van een sluwe jongeman die een zigeunerin betaalt om aan de vrouw van een graaf te voorspellen dat de eerste man, waarmee zij naar bed zou gaan, gedoemd is om te sterven. In een ander verhaal berooft een bende een reiziger van zijn kleding maar hij vindt onderdak en troost bij een schattig boerinnetje. Verder weet een jonge monnik een (ander) schattig boerinnetje naar zijn kloosterkamer te loodsen... Maar de pest trekt nogmaals voorbij en het vrolijke stel jongens en meisjes, die de verhalen vertellen, kunnen naar Florence terugkeren...

Il Decamerone III - Le piu'belle donne del Boccaccio

1972 | Erotiek

Italië 1972. Erotiek van Antonio Margheriti. Met o.a. Pupo De Luca, Eva Maria Grubmullek, Marlene Rahn, Alberto Atenari en Gastone Persucci.

Geïnspireerd op nog maar eens vier verhalen van Boccaccio's Decamerone: een mooie vrouw verleent haar gunsten voor twee honderd florijnen en een pientere knaap zal trachten dat haar echtgenoot hem dit bedrag voorschiet; een onfeilbare Kruistochtenheld wordt door vrouw en pasgekoren kind verwelkomd maar een en ander klopt niet; een bakkersvrouw is verliefd op de neef van haar man en slaagt erin door allerlei listen haar man te laten verdwijnen; en in het laatste verhaal vertrekt een baron naar de Kruistochten maar zorgt er eerst voor dat de trouw van zijn vrouw door een ijzeren kuisheidsgordel wordt verzekerd. Geef toe: moderne scenaristen zouden het nog steeds niet beter doen dan Boccaccio. Schaamteloos commercieel maar leuk om naar te kijken.

Finalemente... le mille e una notte

1972 | Erotiek

Italië 1972. Erotiek van Antonio Margheriti. Met o.a. Pupo De Luca, Eva Maria Grubmullek, Marlène Rahn, Alberto Atenari en Gastone Persucci.

Vier erotische verhalen vrij ge[KA3]interpreteerd naar de Decamerone van Boccaccio (Il Prestito, La Ruggine, I Corni, Il Ritorno dalle Crociate): een mooie vrouw verleent voor tweehonderd florijnen haar gunsten aan een pientere knaap die zal proberen gedaan te krijgen dat haar echtgenoot hem dit bedrag voorschiet; een onfeilbare Kruistochtenheld wordt door vrouw en pasgeboren zoon verwelkomd hoewel hij meer dan een jaar is weg geweest; een bakkersvrouw wordt verliefd op de neef van haar man en zal erin slagen door allerlei listen haar man te laten verdwijnen; in het vierde verhaal vertrekt een baron naar de Kruistochten maar zorgt er eerst voor dat de trouw van zijn vrouw wordt verzekerd en na heel wat beproevingen met minnaars blijft slechts één oplossing: de smid. Kleurrijke decors, frivoliteiten, softseks. Ook bekend als DECAMERONE III of LE PIU' BELLE DONNE DEL BOCCACCIO.

E poi lo chiamarono il magnifico

1972 | Komedie, Western

Italië/Frankrijk/Joegoslavi00EB 1972. Komedie van Enzo Barboni. Met o.a. Terence Hill, Gregory Walcott, Harry Carey jr, Dominic Barto en Yanti Sommer.

De zijïge zoon van een vermaarde Wild West-bandiet wordt testamentair toevertrouwd aan de goede zorgen van drie zeer ruige vrienden van pa; zij hebben de opdracht een echte man van hem te maken. Vaardig gegoochel met alle clichés, conventies en grappen van het komische western-genre; geen enkele dode hoeft te worden betreurd. Scenarioschrijver-regisseur Enzo Barboni staat op de titelrol als E.B. Clucher. Camerawerk van Aldo Giordani.