Geraldine Katt

Acteur

Geraldine Katt is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Weiße Hölle Mont Blanc

1951 | Mysterie, Drama

Oostenrijk 1951. Mysterie van Harald Reinl. Met o.a. Dagmar Rom, Dietmar Schönherr, Geraldine Katt, Oskar Sima en Gerhard Deutschmann.

Film met de jonge Schönherr als vurige Italiaanse grensbewaker. Hij stort uit jaloezie bijna de verkeerde in het ongeluk. Tegen het decor van een zonder meer indrukwekkend gebergte, speelt zich het voor het genre gebruikelijke drama af. Regisseur Reinl kon hier op de ervaringen teruggrijpen, die hij als leerling van Leni Riefenstahl verzamelde.

Kleine Mädchen, grosse Sorgen

1941 | Komedie

Duitsland 1941. Komedie van Boleslav Barlog. Met o.a. Hannelore Schroth, Geraldine Katt, Hermann Braun en Carsta Löck.

Ursula ziet het huwelijk van haar ouders door haar beste vriendin in gevaar gebracht. Een geslaagde komedie met ernstige ondertonen.

Meine Tochter tut das nicht

1940 | Komedie

Duitsland 1940. Komedie van Hans H. Zerlett. Met o.a. Ralph Arthur Roberts, Erika von Thellmann, Geraldine Katt, Lina Carstens en Rudolf Platte.

Franz Kugler is een briljant jurist, maar als vader en echtgenoot is hij naïef en onbeholpen. Roberts is heel aandoenlijk in een van zijn laatste rollen.

Zwölf Minuten nach zwölf

1939 | Thriller

Duitsland 1939. Thriller van Johannes Guter. Met o.a. Geraldine Katt, Ursula Herking, Carl Raddatz en René Deltgen.

De ene juwelendiefstal na de andere wordt gepleegd, totdat men erin slaagt het geniale brein dat daar achter zit te arresteren. Deltgen speelt met veel verve en met kennelijk plezier de hoofdrol.

Seitensprünge

1939 | Komedie

Duitsland 1939. Komedie van Alfred Stöger. Met o.a. Geraldine Katt, Hans Brausewetter, Charlott Daudert, Richard Romanowsky en Ernst Waldow.

Het bezoek van een belangrijke zakenrelatie gaat niet door. De vrouw van de employé, die de hotelkamer heeft besteld, besluit zelf in die kamer te gaan slapen. Wanneer die zakenrelatie plotseling tóch opduikt, zijn de ingrediënten aanwezig voor een onbenullige klucht. De acteurs hebben getracht er nog iets van te maken.

Florentine

1937 | Drama

Oostenrijk 1937. Drama van Karl Lamac. Met o.a. Paul Hörbiger, Geraldine Katt, Hans Holt, Rudolf Carl en Dagny Servaes.

Een kapitein heeft van zijn dochter een echte 'zeeman' gemaakt. Wanneer hij zijn schip verkoopt gaat ze er vandoor, raakt in moeilijkheden maar belandt ten slotte toch veilig in de armen van een vliegenier. De handeling komt heel traag op gang en er wordt niet erg overtuigend geacteerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Geraldine Katt op televisie komt.

Reageer