Dudley Hendricks

Acteur

Dudley Hendricks is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Flying U Ranch

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Robert De Lacy. Met o.a. Tom Tyler, Nora Lane, Frankie Darro, Bert Hadley en Grace Woods.

Tyler als Mexicaan die betrokken raakt bij veediefstal, de dochter van een rancher het leven redt en vriendschap sluit met haar jonge broer Darro - kortom, genoeg ingrediƫnten voor een onderhoudende western. Oliver Drake bewerkte het boek van B.M. Bower. Joe Walker stond achter de camera.

Grinning Guns

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Albert Hoxie. Met o.a. Jack Gregory, Robert Milasch, Arthur Morrison, George French en Dudley Hendricks.

Jack Hoxie komt een kranteuitgever en diens dochter te hulp tegen schurk Arthur Morrison. Hij wordt daarbij zelf bijna opgehangen maar is uiteindelijk winnaar in deze actie-western, door Grover Jones geschreven en met camerawerk van William Nobles.

The Terror

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Clifford S. Smith. Met o.a. Art Acord, Velma Connor, Dudley Hendricks, C.E. Anderson en Edmund Cobb.

Acord is een Texas Ranger, maar niemand weet dat. Men ziet hem aan voor een misdadiger, maar de waarheid is dat Anderson probeert Connor te strikken die door veedieven ontvoerd en door Acord, die zijn ware identiteit blootgeeft, weer bevrijd wordt. E. Richard Schayer was de scenario-schrijver en Eddie Linden de cameraman.

The Scrappin' Kid

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Clifford S. Smith. Met o.a. Art Acord, Velma Connor, Jimsy Boudwin, C.E. Anderson en Jess Deffenbach.

Connor en haar broertje Boudwin worden door Acord gered uit een bosbrand. Cobb maakt Connor al spoedig het hof, maar die is meer in Acord geinteresseerd. Cobb stuurt een paar mannetjes op Acord af om hem te dwingen te vertrekken, maar uiteindelijk weet Acord Cobb en zijn bende outlaws te ontmaskeren en met behulp van de sherrif en de zijnen onschadelijk te maken. E. Richard Schayer schreef deze western en William Nobles nam hem op.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dudley Hendricks op televisie komt.

Reageer