Lone Kellerman

Acteur

Lone Kellerman is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Hjælp - min datter vil giftes

1995 | Misdaad, Komedie

Noorwegen/Denemarken 1995. Misdaad van Per Pallesen. Met o.a. Kurt Ravn, Peter Schrøder, Niels Olsen, Michelle Bjørn-Andersen en Peter Anderson.

Kapper Bjorne (Ravn) heeft niet zijn beste dag. Zijn dochter staat op het punt te trouwen en hij wil graag een groots feest geven, maar de bank weigert een lening. Dan wordt zijn kas geplunderd en hij wordt haast overreden door de vrouw van de burgemeester. Tot overmaat van ramp verschijnt dan nog Knud (Schrøoder), een kruimeldief die zojuist zijn grote slag sloeg: hij stal een echte Van Gogh van een Japanner, die de schilderij op zijn beurt van een Zweedse multi-miljardair gestolen heeft. Knud wil dat Bjorne zijn uiterlijk wat verandert en daarna wil hij de kapper doden, maar valt zelf van een berg. Nu zit Bjorne met de handen in het haar: hij bezit een waardevol kunstwerk, maar wordt gezocht door politie en gangsters. Niet al te sprankelende komedie die erg traag op gang komt en dan nog maar sporadisch enkele echt plezierige gags te bieden heeft. De acteurs doen hun best maar kunnen niet optornen tegen het niet erg overtuigende scenario van Ole Nørgaard. Fotografie van Henrik Herbert. Dolby Stereo.

Vinterborn

1978 | Drama

Denemarken 1978. Drama van Astrid Henning-Jensen. Met o.a. Helle Hertz, Lone Kellerman, Lea Risum Brogger, Ann-Mari Max Hansen en Birgit Conradi.

Zes zwangere vrouwen worden wegens complicaties vroegtijdig opgenomen en komen op dezelfde zaal terecht. Wat volgt zijn zes verschillende verhalen die alle eindigen met een verschillende bevalling. De film kreeg in 1979 de jury-prijs van de Internationale Katholieke Film Organisatie (OCIC) tijdens het filmfestival in Berlijn.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lone Kellerman op televisie komt.

Reageer