Nadine Sanders

Acteur

Nadine Sanders is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Totò e Peppino a Berlino

1962 | Komedie

Italië 1962. Komedie van Giorgio Bianchi. Met o.a. Totò, Peppino De Filippo, Nadine Sanders en Luigi Pavese.

Een spionnen-komedie, waarvan je soms pijn in je buik krijgt van het lachen over een verwisselde identiteit, een valse beschuldiging en ontsnapping. Gesitueerd in Berlijn, waar de twee komieken om zich te ontrekken aan de fascisten, ontsnappen naar de communisten. Ze begeven zich op zeer glad ijs als ze proberen te vermijden om bij geen van beide politieke kampen betrokken te raken. Bijna absurd, maar onderhoudend.

Totò diabolicus

1962 | Komedie

Italië 1962. Komedie van Steno. Met o.a. Totò, Raimondo Vianello en Nadine Sanders.

Parodie op de populaire stripfiguur Diabolik, de superdief. Vijf broers, erfgenamen van een markies, moeten het opnemen tegen een duister individu dat uit is op hun dood en, in het verlengde daarvan, hun erfenis. Als hij er drie heeft uitgeschakeld, neemt hij identiteit en uiterlijk aan van een van hen, om zo zijn plan verder uit te voeren. Weliswaar niet Totò's beste film, maar er valt genoeg te lachen.

OSS 117 se déchaîne

1962 | Actiefilm

Frankrijk/Italië 1962. Actiefilm van André Hunebelle. Met o.a. Kerwin Mathews, Irina Demich, Nadine Sanders, Henri-Jacques Huet en Roger Dutoit.

Gangsters hebben zich meester gemaakt van een militaire uitvinding waarmee de beweging van duikboten is te registreren. De verovering of sabotage van het apparaat mislukt, tot OSS 117 in actie komt. Het succes van de James Bond-serie inspireerde de Fransen tot een eigen reeks naar de romans van Jean Bruce, met een Hollywood B-acteur in de hoofdrol voor de export. De avonturen zijn met een geroutineerde vaart in beeld gebracht, maar de knipoog of fantasie om een aantal nadrukkelijke harde scènes te relativeren ontbreekt.

Totò contro Maciste

1961 | Komedie

Italië 1961. Komedie van Fernando Cerchio. Met o.a. Totò, Nino Taranto, Samson Burke en Nadine Sanders.

De populaire Italiaanse komiek Totò heet in deze film Totòkamen en gaat door voor de zoon van een god. Een farao stuurt hem op pad als bevelhebber van een leger tegen Maciste, die tijdelijk in een crisis verkeert en zijn enorme kracht heeft verloren. Een zwak script, maar Totò redt de film met zijn komische grollen.

La Vendetta di Ursus

1961 | Avonturenfilm

Italië 1961. Avonturenfilm van Luigi Capuano. Met o.a. Samson Burke, Wandisa Guida, Livio Lorenzon, Nadine Sanders en Gina Rovere.

Prinses Sira is op weg om te trouwen met koning Zagro. Zagro's geliefde wil dat huwelijk verhinderen en zal trachten Sira uit de weg te ruimen. Gelukkig is Hercules in de buurt om haar te beschermen. Een middelmatige film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nadine Sanders op televisie komt.

Reageer