Gloria Lozano

Acteur

Gloria Lozano is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

La Culta dama

1956 | Drama

Mexico 1956. Drama van Rogelio A. González. Met o.a. Gloria Lozano, Félix González, Marilú Elizaga en Elsa Cárdenas.

Een moederloos naaistertje met een vader in de gevangenis wordt zwanger en moet naar een opvanghuis voor jonge moeders dat door een rijke dame wordt gerund. De kritiek op de hypocriete filantropie van de 'high society' ontaardt in de meest buitensporige vrouwenhaat.

Felicidad

1956 | Drama

Mexico 1956. Drama van Alfonso Corona Blake. Met o.a. Gloria Lozano, Carlos López Moctezuma, Fanny Schiller en Armando Sáez.

Een leraar op leeftijd begint een verhouding met een meisje dat als ambtenaar werkt op het Ministerie van Financiën, maar wordt door zijn schoonzoon verraden. Corona Blake had een sociaal drama gebaseerd op de roman van Emilio Carballido voor ogen, maar hij kwam niet verder dan dit deerniswekkende melodrama.

Mi influyente mujer

1955 | Komedie

Mexico 1955. Komedie van Rogelio A. González. Met o.a. Gloria Lozano, Rodolfo Landa, Oscar Pulido en Panseco.

Het op handen zijnde bezoek van een Gouverneur aan een dorp brengt de dorpelingen in paniek. Slechte dialogen en een nog slechter ritme.

El Vengador solitario

1953 | Avonturenfilm

Mexico 1953. Avonturenfilm van Ramón Peón. Met o.a. Fernando Casanova, Gloria Lozano, Piporro en Alberto Mariscal.

Een gemaskerde redt zijn toekomstige schoonvader van de dood, maar deze wil hem zelfs dan nog niet met zijn dochter laten trouwen. De derde en laatste film van de destijds zo succesvolle trilogie over 'El Aquila Negra'.

El Tesoro de la muerte

1953 | Avonturenfilm

Mexico 1953. Avonturenfilm van Ramón Peón. Met o.a. Fernando Casanova, Gloria Lozano, Piporro en José Pulido.

De opvolger van EL AGUILA NEGRA, waarin de hoofdpersoon het op moet nemen tegen een andere schurk om zijn geliefde voor zich te winnen. Een redelijke film.

La Duquesa del Tepetate

1951 | Komedie

Mexico 1951. Komedie van Juan José Segura. Met o.a. Sara García, Abel Salazar, Gloria Lozano en José Torvay.

De dochter van een overleden hertog moet tegen haar wil trouwen, wil zij op haar 21e verjaardag recht hebben op de erfenis van haar vader. Een eindeloze opeenvolging van flauwe grappen onder begeleiding van de kreten van 'mariachi'-orkestjes.

Donde nacen los pobres

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Agustín P. Delgado. Met o.a. Abel Salazar, Gloria Lozano, Amanda del Llano en José María Linares.

Een welgesteld meisje trouwt met een arme arbeider, ondanks het feit dat zij daarom onterfd wordt. Kort daarop krijgen zij een ziek kind. Vulgaire en vreselijk slechte imitatie van NOSOTROS LOS POBRES, die nogmaals tracht aan te tonen dat rijkdom ongelukkig en armoede gelukkig maakt.

Sentencia

1949 | Drama, Avonturenfilm

Mexico 1949. Drama van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Emilio Tuero, Gloria Lozano, Carlos López Moctezuma en Carlos Navarro.

Een kapitein - ten tijde van Keizer Maximiliaan van Mexico - gaat op bezoek bij een Gouverneur en komt daar tot de ontdekking dat diens vrouw niemand anders is dan zijn ex-verloofde. Saai, streng en kil.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gloria Lozano op televisie komt.

Reageer