Hoyt Curtin

Componist

Hoyt Curtin is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

I Yabba Dabba Do!

1993 | Animatie, Familiefilm

Taiwan/Verenigde Staten 1993. Animatie van William Hanna.

Pebbles en Bambam hadden geen beter moment kunnen kiezen om hun huwelijk aan te kondigen. Fred Flintstone heeft zojuist het hele familiefortuin vergokt bij het honkballen en Wilma mag dit in geen geval weten. Bovendien verliest hij door zijn grote mond zijn baan in de steengroeve van Mr. Slate.

Hollyrock-a-Bye Baby

1993 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten/Taiwan 1993. Animatie van William Hanna.

Pebbles en Bambam zijn getrouwd en hun eerste kindje is op komst. Voor Fred en Barney is dat reden om alles op stelten te zetten, met de beste bedoelingen uiteraard. Bovendien probeert Fred het eerste script van Bambam te verkopen in Hollyrock, zonder medeweten van zijn schoonzoon. Tot overmaat van ramp neemt hij bij een louche producent een verkeerde tas mee waarin i.p.v. zijn kegelbal een reuzegrote parel zit.

C.H.O.M.P.S.

1979 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1979. Animatie van Don Chaffey. Met o.a. Wesley Eure, Valerie Bertinelli, Conrad Bain, Chuck McCann en Red Buttons.

Het stadje Hamilton wordt geteisterd door een schaamteloze bende inbrekers. De politie staat machteloos, want de dieven maken de meest geperfectioneerde alarmsystemen onklaar. Eure, een jonge ingenieur, schakelt zijn geheim project C.H.O.M.P.S. in. Dit 'Canine HOMe Protection System' is een soort waakzame robot- hond. Voor hun eerste speelfilm imiteerden tekenfilmmakers William Hanna en Joseph Barbera het vertrouwde Disney-patroon, maar ze slaagden er slechts in een domme, ongeloofwaardige komedie af te leveren, waarmee zelden te lachen valt. Het spel van de acteurs is beneden peil, op enkele bijrollen na, ingevuld door geroutineerde spelers. Het krukkige scenario werd in elkaar geflanst door Dick Robbins, Duane Poole en Barbera. Charles F. Wheeler stond achter de camera.

Timber Tramp

1973 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1973. Avonturenfilm van Tay Garnett en Chuck D. Keen. Met o.a. Leon Ames, Claude Akins, Tab Hunter, Eve Brent en Patricia Medina.

Een houthakkersvoorman (Ames) trekt met een groep mannen naar Alaska om een weduwe, die daar en houthakkersbedrijf leidt, te hulp te schieten. Haar man kwam om bij een 'ongeluk' en ze wordt gesaboteerd door een van haar afnemers. Een aardig beeld van het houthakkersleven, met enige spannende momenten en veel omgehakte bomen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hoyt Curtin op televisie komt.

Reageer