Karin Nilsson

Regisseur

Karin Nilsson is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Laban, Het Allerliefste Spookje

2009 | Animatie, Jeugdfilm

Zweden 2009. Animatie van Lasse Persson, Per Ȧhlin en Karin Nilsson.

Laban, het allerliefste spookje is net als de voorgangers Het kleine spookje Laban (2006) en Spooktijd met Laban (2007) een vrolijke, kleurrijke animatiefilm over het spookje dat bang is in het donker. In de kerkers van kasteel Goedemorgenzon beleven Laban, zijn guitige zusje Labolina en beste vriend Prins Bas zes nieuwe, korte avonturen. Gebaseerd op de prentenboeken van de Zweden Inger en Lasse Sandberg; voor peuters en kleuters nagesynchroniseerd in het Nederlands. De Vlaamse Sien Diels is de verteller.

Laban maakt er een potje van

2009 | Familiefilm, Animatie

Zweden 2009. Familiefilm van Per Ȧhlin, Alicja Jaworski, Karin Nilsson en Lasse Persson.

Vierde animatiefilm over het spookje Laban. Laban woont met zijn spookfamilie in de diepe kerkers van Kasteel Goedemorgenzon. Dankzij papa spook kun je 's nachts akelige geluiden horen in het kasteel. Bas woont met zijn ouders, een heuse koning en koningin, in het kasteel. Ze zijn maar wat trots op hun spoken. De kleine spookjes en Bas beleven weer zes nieuwe avonturen, die vooral de kleine kijkers zullen aanspreken: zoals een spannende logeerpartij en het bakken van een echte spooktaart.

Spooktijd met Laban

2007 | Animatie, Jeugdfilm

Zweden 2007. Animatie van Per Ȧhlin, Alicja Jaworski, Karin Nilsson en Lasse Persson.

Spooktijd met Laban is net als de voorganger Het kleine spookje Laban (2006) een vrolijke, kleurrijke animatiefilm over het spookje Laban, dat bang is in het donker. In de kerkers van kasteel Goedemorgenzon beleeft hij zes nieuwe, op zich zelf staande avonturen. Gebaseerd op de prentenboeken van de Zweden Inger en Lasse Sandberg.

Het kleine spookje Laban

2006 | Jeugdfilm, Animatie

Zweden 2006. Jeugdfilm van Alicja Jaworski, Karin Nilsson, Lasse Persson en Per Ȧhlin.

Het vriendelijke spookje Laban woont samen met zijn familie in de kerkers van kasteel Goedemorgenzon. Het is nacht en papa-spook wil Laban zijn meest enge spookgeluiden laten horen. Maar wie is er banger voor deze geluiden: de mensen in het kasteel of Laban?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Karin Nilsson op televisie komt.

Reageer