Tanja Wedhorn (1971) is acteur.
Er zijn 19 films gevonden.

Handwerker und andere Katastrophen

2016 | Komedie

Duitsland 2016. Komedie van Met o.a. Tanja Wedhorn, Oliver Mommsen, Gundi Ellert en Jürgen Tarrach.

Silke en Stefan krijgen hun tweede kind. Nu lijkt het juiste moment aangebroken om een huis te kopen. Maar de geplande verbouwing wordt door een samenloop van omstandigheden al snel een ramp.

Die Kraft, die Du mir gibst

2014 | Drama

2014. Drama van Zoltan Spirandelli. Met o.a. Tanja Wedhorn, Alexander Beyer, Max Urlacher, Barbara Magdalena Ahren en Michael Schönborn.

Tijdens een routineoperatie aan het been raakt Konrad besmet met de gevaarlijke ziekenhuisbacterie. Zijn vrouw Maja heeft hierdoor een groot probleem: net gepromoveerd als moleculair biologe is ze net met haar eerste baan gestart, uitgerekend in het ziekenhuis waar Konrad werd geopereerd. Het ziekenhuis wijst elke verantwoordelijkheid af, en dat terwijl het almaar slechter gaat met Konrad.

Tür an Tür

2013 | Komedie, Drama

Duitsland 2013. Komedie van Matthias Steurer. Met o.a. Thekla Carola Wied, Tanja Wedhorn, Uwe Friedrichsen, Bernhard Schir en Katrin Heller.

Sophie wil graag samenwonen met Martin, alleen is hij nog getrouwd. Haar nieuwe buurvrouw Hannah, een vrouw op leeftijd, wil Sophie laten inzien dat Martin nooit weg zal gaan bij zijn vrouw voor haar.

Reiff für die Insel - Katharina und der ganz große Fisch

2013 | Komedie

Duitsland 2013. Komedie van Anno Saul. Met o.a. Tanja Wedhorn, Stephan Kampwirth en Jan-Gregor Kremp.

Terwijl de pastor de apocalyps voorspelt, wordt er een serie branden gesticht op het eiland. Katharina leert voor haar tweede examen rechten, maar maakt tijd vrij om deze zaak te onderzoeken.

Papa auf Probe

2013 | Komedie

Duitsland 2013. Komedie van Udo Witte. Met o.a. Pasquale Aleardi, Tanja Wedhorn en Tom Hossbach.

Terwijl de pastor de apocalyps voorspelt, wordt er een serie branden gesticht op het eiland. Katharina leert voor haar tweede examen rechten, maar maakt tijd vrij om deze zaak te onderzoeken.

Ein Sommer im Elsass

2012 | Romantiek

Duitsland 2012. Romantiek van Michael Keusch. Met o.a. Tanja Wedhorn, Jean-Yves Berteloot, Rüdiger Vogler en Renate Krössner.

Terwijl de pastor de apocalyps voorspelt, wordt er een serie branden gesticht op het eiland. Katharina leert voor haar tweede examen rechten, maar maakt tijd vrij om deze zaak te onderzoeken.

London, Liebe, Taubenschlag

2010 | Komedie

Duitsland 2010. Komedie van Michael Keusch. Met o.a. Tanja Wedhorn, Marco Girnth, Johanna Gastdorf en Uwe Fellensiek.

Annina Kasper moet voor haar bruiloft met Lord William Huxley III nog een probleempje oplossen: de scheiding van haar man Tom, die ze zes jaar geleden voor haar studie en na een miskraam verlaten heeft. William weet niets van Tom en dat moet het liefst zo blijven ook. Maar Annina raakt in tijdnood en er blijft niets anders over dan een flitsscheiding aan te vragen. 2-delige tv-film.

Woche für Woche

2009 | Drama

Duitsland 2009. Drama van Martin Gies. Met o.a. Tanja Wedhorn, Jannis Michel en Hans-Jochen Wagner.

Felix is na de scheiding van zijn ouders de ene week bij zijn moeder en de andere week bij zijn vader. En dat zorgt voor de nodige verwarring bij de jongen, die blijft hopen dat zijn ouders weer bij elkaar komen.

Mein Herz in Afrika

2007 | Drama

Duitsland 2007. Drama van John Delbridge. Met o.a. Michael Mendl, Hannelore Elsner en Tanja Wedhorn.

Felix is na de scheiding van zijn ouders de ene week bij zijn moeder en de andere week bij zijn vader. En dat zorgt voor de nodige verwarring bij de jongen, die blijft hopen dat zijn ouders weer bij elkaar komen.

Zwei Bräute und eine Affäre

2006 |

Duitsland 2006. Christoph Klünker. Met o.a. Doreen Jacobi, André Röhner en Tanja Wedhorn.

De achtendertigjarige Marie Keller is nog steeds niet getrouwd, maar dat weerhoudt haar zus niet om te gaan trouwen. De gelukkige is Martin, maar wanneer hij Marie ziet, gaat alles mis. Martin wordt verliefd op Marie en Marie op hem...

Barbara Wood: Sturmjahre

2006 | Romantiek

Duitsland 2006. Romantiek van Marco Serafini. Met o.a. Renate Schroeter, Patrick Rapold en Tanja Wedhorn.

Begin 1800. De jonge artsendochter Samantha Hargrave slaagt erin als eerste vrouw toegelaten te worden tot de studie medicijnen, hetgeen op veel weerstand stuit. Wanneer haar grote liefde Mark Rawlings plotseling naar de VS moet om zijn zieke vader bij te staan, ondervindt Samantha veel steun van haar decaan en mentor James Morgan.

Das Traumschiff - Oman

2005 | Drama

Duitsland 2005. Drama van Michael Steinke. Met o.a. Siegfried Rauch, Heide Keller, Horst Naumann, Tanja Wedhorn en Pascal Breuer.

Tegen de achtergrond van het sultanaat Oman aan de Perzische Golf weer een drietal nieuwe belevenissen aan boord van de m.s. Deutschland. Tortelduifjes Natalie (Wedhorn) en Thomas M[KA3]uller (Breuer) hebben geboekt om eindelijk eens samen te zijn. Dit wordt grandioos verpest als blijkt dat Natalie`s schoonouders (Von Koczian en Korff) ook aan boord zijn. Wetenschappelijk onderzoeker Erwin Gethmann (Mattausch) probeert het patent van Andreas Merten (Stieren), de ex-vriend van zijn assistente, te stelen. Kapitein Paulsen (Rauch) moet er aan te pas komen om de diefstal te voorkomen. De al wat oudere Lisa Schrader (Dohm) had gehoopt dat haar minnaar eindelijk eens met haar op reis zou gaan, maar hij heeft voor zijn gezin gekozen. Ze werpt flessepost van boord, waarin zij een wanhoopsdaad aankondigt. Die wordt prompt gevonden door Ulrich Merbold (Bongartz); hij ziet aan het briefhoofd om welk schip het gaat en haast zich voordat het te laat is... Geen zee te hoog voor het episodische scenario van Lars Morgenroth, Martin Wilke, Barbara Engelke en Thomas Hernadi, die allemaal specialisten zijn in het soapgenre. De rolverdeling van deze reis doet zijn best om het schip op koers te houden. Het is echter verbazingwekkend dat de Deutschland nog steeds niet op een mijn gelopen is of in een vliegende storm vergaan is. Het camerawerk is van Dieter Sasse.

Mein Mann und seine Mutter

2004 | Drama

Duitsland 2004. Drama van Franziska Meyer Price. Met o.a. Tanja Wedhorn, Oliver Bootz, Gudrun Landgrebe, Ruth-Maria Kubitschek en Leonard Lansink.

Molly Kleber (Wedhorn), die net moeder van een jongetje geworden is, merkt dat haar man Joe (Bootz) erg onrustig is geworden. Van haar schoonouders, Luise (Postel) en Martin Kleber (Lansink) hoort ze dat Joe door hen werd geadopteerd omdat zijn eigen moeder hem kort na de geboorte had afgestaan. Molly besluit dat het verstandig is om Joe te helpen zijn natuurlijke moeder op te sporen en Luise vreest daarbij geen concurrentie. Joe`s moeder wordt gevonden. Het is de bekende toneelspeelster Stella Martens (Landgrebe), die Joe met open armen ontvangt hem meteen haar invloedsfeer binnentrekt. Nu krijgt Molly spijt van haar voortvarendheid. Een puike rolverdeling zit opgezadeld met een tamelijk lamlendig scenario van Henriette Piper, dat zoveel humoristischer en pittiger had kunnen zijn. Naar de roman van Maeve Haran Zwei Schwiegermütter und ein Baby. Het camerawerk is van Theo Müller.

Inga Lindström - Begegnungen am Meer

2004 | Romantiek, Drama

Duitsland 2004. Romantiek van Karola Meeder. Met o.a. Tanja Wedhorn, Andreas Brucker, Günther Schramm, Stephanie Japp en Andrea Jonasson.

TASHet voorspelbare scenario is van Christiane Sadlo. Het camerawerk is van Martin Stingel.

Inga Lindström: Begegnung am Meer

2003 | Romantiek

Duitsland 2003. Romantiek van Karola Meeder. Met o.a. Günther Schramm, Andreas Brucker en Tanja Wedhorn.

Linda staat op het punt te trouwen en besluit haar vader, met wie ze gebrouilleerd is, uit te nodigen. Weer terug op het ouderlijk landgoed ontmoet ze haar jeugdliefde Henrik, die tot Linda's grote spijt trouwde met haar zus Gunilla. En ook nu blijkt maar weer eens dat oude liefde niet roest...

Das Schneeparadies

2001 | Drama, Familiefilm

Duitsland 2001. Drama van Erwin Keusch. Met o.a. Tanja Wedhorn, Andreas Brucker, Klaus Wildbolz, Diana Körner en Rosel Zech.

Vlak voor Kerstmis ziet de sieradenverkoopster Pauline op tegen de eenzame dagen alleen thuis. Zij gaat in op de uitnodiging van haar personeelschef Max Hardenberg om gezamenlijk de kerstdagen door te brengen op het kasteel van zijn ouders. Pauline voelt zich als in een sprookje, maar de dagen verlopen toch anders dan zij zich had voorgesteld.

Deutschmänner

1996 | Komedie

Verenigde Staten 1996. Komedie van Ulli Baumann en Ulli Bamann. Met o.a. Tanja Wedhorn, Matthias Koeberlin en Carlo Ljubek.

De studenten bouwkunde Don en Kalle zijn dik bevriend sinds hun jeugd. Wanneer de Macedonische Don na z'n studie terug naar z'n geboorteland moet, komt huisgenote Hedi met een oplossing: een schijnhuwelijk. Tussen Don en Kalle welteverstaan. Dan verschijnt er een ambtenaar, Katharina, die het huwelijk op echtheid moet controleren. De paniek slaat toe wanneer Kalle verliefd wordt op Katharina

Mein Mann und seine Mütter

-1 |

Duitsland. Franziska Meyer Price. Met o.a. Gudrun Landgrebe, Olivier Bootz, Tanja Wedhorn en Oliver Bootz.

Het prille geluk van Molly, haar man Joe en hun pasgeboren zoontje Tommy wordt op de proef gesteld door Joe's wens om zijn biologische moeder te leren kennen. Na enig speurwerk blijkt hij de zoon van de bekende actrice Stella Martens, die opeens een sterk moederinstict aan de dag legt en haar zoon met niemand anders wil delen

Im Tal der wilden Rosen - Im Herzen der Wahrheit

-1 |

Duitsland. Dieter Kehler. Met o.a. Hanna Schwamborn, Marcus Grüsser en Tanja Wedhorn.

Na het overlijden van haar man blijft domineesweduwe Luise Fullham zich inzetten voor de belangen van de vrouw in het kleine dorpje in de Rocky Mountains. Maar dan komt er een nieuwe dokter, dr. Greg Geers. Ondanks de tegenwerking die zij van hem ondervindt, maakt hij toch een diepe indruk op haar